| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 19:22 Заглавие: Проблем със аудиото на компютъра |
|
|
| Вчера си купих ново дъно на компютъра и ми изчезна звукът на предният панел.Всичко ми е свързано правилно и имам звук от задните букси но отпреде няма никакъв сигнал.Един приятел ми каза,че трябва да се направят някакви настройки но незнам какви и каде настройки да направя и затова ви моля за помощ.Дъното ми е модел Asus M2N68-AM Благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 11:39 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти много за упътването на дъното,но за съжаление нещо не мога да се оправя с настройките на аудиото.Прегледах всичко подробно и невидях нищо за настройки на преден панел аудио.Ще можеш ли да ми обясниш като на малумен къде по точно трябва да влезна и какво да направя. Извинявай ако ти досаждам,но просто няма кои друг да ми помогне. |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 15:07 Заглавие: |
|
|
| Не съм чел упътването, но може проблема да е чисто "механично-хардуерен". Преди време се борехме с подобен проблем. Липсваше изобщо звукът на едно дъно. Накрая се оказа, че не бяха поставени едни джъмпери на дъното. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 15:25 Заглавие: |
|
|
Пробвай да размениш двете жици за левия една с друга, по същия начин и десния. Ако имаш jack sensing - изключи го _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 15:26 Заглавие: |
|
|
| Не ми се вярва да ми е изгоряло аудиото,защото отзадните букси има звук а джънпери за звука няма никаде.Дъното е чисто ново на два дена. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 15:50 Заглавие: |
|
|
| Velkov написа: | | ...Прегледах всичко подробно и невидях нищо за настройки на преден панел аудио.... |
Стр.30 (42 of 96) от първата част по отношение на хардуера и 28-a от втората част (72 of 96) за BIOS-a. |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 16:28 Заглавие: |
|
|
| Кабелите които са запредният панел не са еденични а са в куплунг и не мога да ги разменя.Те са със точно определено место подредени.Разгледах добре книжката за дъното и всичко съм подредил правилно.Просто не знам къде греша. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 21:45 Заглавие: |
|
|
Провери ли jack sensing _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 22:15 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Velkov написа: | | ...Прегледах всичко подробно и невидях нищо за настройки на преден панел аудио.... |
Стр.30 (42 of 96) от първата част по отношение на хардуера и 28-a от втората част (72 of 96) за BIOS-a. | Обърни специално внимание на това! |
|
|
 |
|