|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KrasiSavov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 21:59 Заглавие: |
|
|
Колеги благодаря за отзивите.Днес монтирах 4-те високоговорителя в рупора.При отварянето на усилвателя установих че скрития потенциометър за усилване на звука е завъртян на максимум. Намалих с около 20 процента усилването. Извинявам се че Ви подведох със сечението на кабела.Само към усилвателя е бил удължен с това сечение около -2м.Останалата част е - 2,5мм. Беше скрит зад шкаф.Църквата си има камбани.Този усилвател в комбинация с вградено програмирано устройство отчита времето на всеки 15мин. издавайки звуков камбанен звън.
Тъй като ветровете в камбанарията завъртяха една любов предпочетох да ги оставя да се уединят, а при добри климатични условия ще направя измервания и ще докладвам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 22:07 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с мнението на pepi_voinishki1957,че вероятния виновник са метереологичните условия.Качеството на звука едва ли е критично,а и беше споменато,че има някакъв запас на мощност...А защо си мисля,че пускат от тази уредба само запис на камбани поради липсата на такава истинска? :?Може говорителите да не са съобразени с излъчвания спектър. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 22:11 Заглавие: |
|
|
Считам темата за приключена докато:
| KrasiSavov написа: | Колеги благодаря за отзивите....
при добри климатични условия ще направя измервания и ще докладвам. |
Когато реши и е готов, да пише един PM на някой модератор за сваляне на катинара.
Всичко останоло е преливане от пусто в празно. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|