| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 17:28 Заглавие: Universum FT71** вход в сервиз? |
|
|
| Колеги, не личи модела, но работих по схемата на шаси 5000 на FINLUX. SDA20320,SDA2586-памет(не мога дори да я запиша, защото Понито не иска).След ремонт на захранване, има нужда мааалко да се бутне вертикалния размер.С него дойде пулт FRC 4081.В сервизното пише за входа - TV, PROG,EXTRA- не можах с този пулт(пробвах различни комбинации от бутони).Та въпроса ми е-как да вляза и с какъв пулт?Предварително Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 17:44 Заглавие: |
|
|
| FT7132 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 18:05 Заглавие: |
|
|
Посочените команди са на тези бутони:
 |
|
|
 |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 18:29 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви, колеги ,за отговорите! Но за съжаление не става и по двата описани начина.... Междувременно продължавам да опитвам различни комбинации...и очаквам ако някой се сети нещо по въпроса... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 18:40 Заглавие: Re: Universum FT71** вход в сервиз? |
|
|
| tyna написа: | | TV, PROG,EXTRA |
Точно това си е процедурата.Имай впредвид че поне оригиналния пулт има бутони EXT и EXTRA и понякога заради тях става объркване.
Пробвай да го пуснеш и да я набереш комбинацията веднага в рамките на не-повече от 5 секунди.
С Visa Global plus 1132 код ако имаш-също става. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 18:42 Заглавие: |
|
|
Вместо посочения от мен бутон "menu", на негово място бутона "ОК".
П.П. С DVD-то какво стана?
Edit: Това са еквивалентните бутони като команди:
 |
|
|
 |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 9:33 Заглавие: |
|
|
Много много БЛАГОДАРЯ! Колеги всички вие сте прави!..т.е... влязох в сервиз след няколко опита -за протокола с пулт FRC4081 с последователно натискане(бързо) TV, MENU, OFF.Хватката е да се натискат веднага и бързо след пускане на телевизора от пусковия бутон..
Без вас нямаше начин да се оправя.
Благодаря и усмихнат ден!
ПП. Питате ме за DVD-то Panasonic от другата ми тема-за съжаление не мога да я приключа, защото нямам резултат-с досегашнат информация. Налегна ме работа в сервиза и нямам време да ходя да опитвам различни комбинации(апарата не е при мен).Обаче, когато имам резултат няма да забравя да си го напиша.Още веднъж Ви благодаря за вниманието!! |
|
|
 |
|