| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
3DNow Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 0:59 Заглавие: High End 350W MOSFET усилвател |
|
|
Някой правил ли е това чудо
въобще тръгва ли,добре ли е на звук,с две думи заслужава ли си играта
Ако някои проявява интерес мога да му пратя цялата статия _________________ АЙДЕЕ ЗАМИРИСА НА ЗЕЛЕНЦЕ
И НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО ЧЕ ПО НАВИТ ПРОВОДНИК НЕ ТЕЧЕ ПРАВ ТОК  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 1:20 Заглавие: |
|
|
Точно тоя не сме правили, но сме правили дискретни аудио усилватели с различни параметри.
Имаш ли платка за този усилвател? (фабрична, модел, който да си 'изгладиш' с ютия, или никаква)
Колко НЧУ си правил досега? (такива с LM386 не се броят ) |
|
|
 |
3DNow Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 3:19 Заглавие: |
|
|
ами доста като почнеш от сонати студио2,3-та минеш през ерата на quad-овете и вече с bootstrap веригите спрях да ги правя, за последно една схемичка на Harman Kardon подкарах с малки изменения я накарах да работи на по високо захранване с малко повечко крайни и с 2 деференциални входни стъпала доста приятно свири ама ми се ще нещо с полеваци да направя.А тая статия я имам цялата с печатните платки и всичко останало. ако искаш дай e-mail ще ти пратя PDF-а
btw има идея в тая но малко недосмислици има в нея и неми вдъхва много доверие незнам дали ще си оправдае изгубеното време. _________________ АЙДЕЕ ЗАМИРИСА НА ЗЕЛЕНЦЕ
И НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО ЧЕ ПО НАВИТ ПРОВОДНИК НЕ ТЕЧЕ ПРАВ ТОК 
Последната промяна е направена от 3DNow на Вто Дек 09, 2008 3:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 10:15 Заглавие: |
|
|
Това е толкова hi-end, колкото аз съм Майкъл Джексън!
И ако някой успее да ми обясни какво е "атакуващ ръб" и "скорост на предаване" ще съм му благодарен.
Тези и един свестен превод не могат да направят! |
|
|
 |
3DNow Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 13:29 Заглавие: |
|
|
Предполагам че са искали да напишат скорост на нарастване на изходният сигнал, а за атакуващ ръб и аз не бях чувал. _________________ АЙДЕЕ ЗАМИРИСА НА ЗЕЛЕНЦЕ
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 14:26 Заглавие: |
|
|
Ако са ползвали HEXFET за крайни ,отпиши го ,само с латерални FET стават хубави стъпала . Иначе схемата прилича на AEM6000 ,но той е със 2SK/2SJ крайни и полеви на входа .
Последната промяна е направена от ELP на Вто Дек 09, 2008 14:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 14:27 Заглавие: |
|
|
| ststefanov написа: | И ако някой успее да ми обясни какво е "атакуващ ръб" и "скорост на предаване" ще съм му благодарен.
Тези и един свестен превод не могат да направят! |
Щото превода е правен от някоя какичка - студентка втора година българска филология - за която 'усилвател' и 'умивалник' са едно и също нещо.
Спокойно, в ИТ бранша положението е същото - само най-миризливия боклук се подвизава на сцената 'техническа преса'  |
|
|
 |
3DNow Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 15:28 Заглавие: |
|
|
ELP ако имаш схемата на AEM6000 с по добро качество на снимката ако не е проблем можеш да я метнеш на [email protected] защото схемата я итеглих от eserviceinfo.com обаче стоиностите на елементите не е разчитат
Ако някой може да предложи изпитана качествена схема с полеви транзистори ще е добре защото ако тази тръгне има голяма вероятност да "дрънчи" като STK от 10лв _________________ АЙДЕЕ ЗАМИРИСА НА ЗЕЛЕНЦЕ
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 16:24 Заглавие: |
|
|
| Имаш ли крайни като хората ,мога да ти пратя предшественика на AEM600 ,от същия автор води се 5000 ,или ETI477 ,него съм го направил ,звучи доста добре ,но е до 150W на канал. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 16:57 Заглавие: |
|
|
| А защо държиш да е с полеви транзистори?Има доста качествени схеми и с биполярни които ще се учудиш колко добре звучат! |
|
|
 |
|