| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apisabvgd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 9:57 Заглавие: Музика в кола!? |
|
|
| Та въпроса ми е следния имам две елипси на кората ама не ме кефят много може ли на тяхно място и да сложа един говорител около 100W смисъл да го вържа на двата канала,то може де ама ше стане ли нещо! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2008 0:38 Заглавие: Re: Музика в кола!? |
|
|
| apisabvgd написа: | | то може де ама ше стане ли нещо! |
То може, ама няма да ти хареса!
Сега сериозно: никога не го прави това. Може да си чувал за т.нар. biamping - потърси информация в нета - ама то е нещо съвсем друго!
Иначе директно двата стереоканала към един моно говорител - тц! |
|
|
 |
serviz Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:00 Заглавие: |
|
|
За музика в кола трябват пари без пари нестава за около 450лв и си готов със супер музика говорител 15" HERZ един усилвател PANASONIC и една свястна каса и неможеш да си представиш за кво става въпрос на 30 метра около теб ще дрънчат джамове.
Знам го от опит.Заслужава си парите та тва е от мен. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:32 Заглавие: |
|
|
| serviz написа: | | За музика в кола трябват пари без пари нестава |
Зависи какво разбираш под музика обаче!
| serviz написа: | | и една свястна каса и неможеш да си представиш за кво става въпрос на 30 метра около теб ще дрънчат джамове. |
Е то това музика ли е? Според мен 'музика' е нещо, което слушаш на оптимално за възприемане ниво.
А това дето се описва е 'искам баса да дрънчи, така че като минавам по улицата на комшиите, всички да разбират - минава голфчето на Пешо Шапката" (примерно )
И между другото, яко дрънчене от тип 'негърското гето' се постига и с по-скромни суми, стига да си навит да пожертваш 3/4 от капацитета на багажника си. |
|
|
 |
leonart Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 8:52 Заглавие: |
|
|
zmeios Споделям твоито мнение, много хора си мислят ,че като сложат един бас в багажника и имат хубава музика , ако преказваме за наистина хубава музика в кола ти трябват поне едно 2, 3 хиляди лева да кажеш ,че имаш качествена и силна музика в колата си _________________ Pra6taite info ili pitaite ne6to na [email protected] |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 16:02 Заглавие: |
|
|
За мен 2-3вата в автомобила са напълно достатъчни! Все пак неговият обем е много по-малък и от този на най-малката стая и това е определящо. Ако автомобилът се превръща в дискотека и дори околните автомобили трептят от вибрации, това съвсем не помага на безопасността на движението. И никой не може да ме убеди, че този който кара кола при такива условия ще внимава достатъчно и няма да прави катастрофи. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 19:36 Заглавие: |
|
|
| serviz написа: | ...на 30 метра около теб ще дрънчат джамове.
Знам го от опит.Заслужава си парите та тва е от мен. | Прашката ми е точна на повече от 30 метра. Знам го от опит. Не си заслужава разправията, да сменяш джамове заради едното дрънчене... | vladi46 написа: | | За мен 2-3вата в автомобила са напълно достатъчни! | Айде нека да са 10. Ама ако се разровите по автомобилните форуми, да видите там за какви мощности иде реч - направо умопомрачителни. Бас каса под 1000 вата няма. Ама те тия 1000W са китайски  _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 20:28 Заглавие: Re: Музика в кола!? |
|
|
| zmeios написа: | | моно говорител |
Айде към совалката моля!
Смях до протичане на сълзи .. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
leonart Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 10:06 Заглавие: |
|
|
Именно "1000W са китайски" то има и радиота и мп3 на батериики които пише 500вата , сигорно използват енергия от пространството  _________________ Pra6taite info ili pitaite ne6to na [email protected] |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 21:21 Заглавие: Re: Музика в кола!? |
|
|
| hapy_boy_21 написа: | | zmeios написа: | | моно говорител |
Айде към совалката моля!
|
Ей, добре де, човек веднъж да не се изрази правилно, ще го изядете!
Естествено че озвучителните тела не биват стерео или моно имал съм предвид - и мисля че се разбира! - че не може ЕДНО озвучително тяло (независимо колко лентово е отвътре) да се храни от изходите на двата стерео канала едновременно. |
|
|
 |
|