| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
m0zaka Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 21:16 Заглавие: Re: Савет за усилвател |
|
|
Нетрябва да правиш промени!С новия съм 101% че ще свири по-добре щото съм го пробвал с няколко вида транзистори тоя амо и този който си посочил според мен свири най-добре в конкретната схема! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 22:02 Заглавие: Re: Савет за усилвател |
|
|
Благодаря!!!Но ако някои е пробвал несхто подобно да пише кав е бил резултата!!! _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 22:17 Заглавие: Re: Савет за усилвател |
|
|
Само да вметна че трябва да смениш и 2 та крайни транзистора със съответните им аналози с по-високи параметри. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Вто Дек 16, 2008 0:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
lukas Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 23:29 Заглавие: за промени породени от спорта ,нема лошо. |
|
|
Дотук добре ,ама изходната мощност е право зависима от захранването.Или елементарни сметки ,неможе да взимаш повече от колкото даваш.А колкото до качеството е въпрос на режима избран за краините транзистори.И не само това, примерно товара .....т.н..Голяма тема за качеството и изкривяванията в HI-FI техниката  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 23:34 Заглавие: Re: за промени породени от спорта ,нема лошо. |
|
|
Аз не казвам че само с замяна на транзисторите ще вдигне повече мощ!Разликата е само в звученето поне по мойте наблюдения... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 6:26 Заглавие: |
|
|
| Мозък, какво захранване ще ползваш? Дай точна схема. |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 11:31 Заглавие: |
|
|
Нямам точна схема ама мисля малко да променя платката за да мога да го подкарам на + - 80V пак на пред усилватела ще му подам отделно захранваане!!!Само че незнам дали ще стане!!! _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 17:36 Заглавие: |
|
|
С отделно захранване няма причина да не стане стига да са с обща маса с другото. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 18:10 Заглавие: |
|
|
И аз така мисля!!!Мисля си дали няма да мога да ги направя паралел с по четири (два да ги ползвам като един все едно дарлинктон) транзистора на стапало .И доло горе колко ще се вдигне мощноста???Някои ако знае ако може да каже!!!Мерси предварително!!! _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
|