| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mcdigital Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2008 21:48 Заглавие: Elite PV-390 - Firmware? |
|
|
Здравейте
някой има ли firmware за elite PV-390
Сайта на elite не работи от доста време...какчовек да иска да стимулира българското производство ....
Купих тов двд на майка ми преди време но субтитрите са трагично малки - особено на divx
Бях пробвал да кач някакъв firmware преди но изглежда не съм улучил модела на процесора и нищо не се получи - кодовете които показват типа на процесора също не сработиха нещо.
Някой ако има firmware с по-голям шрифт ще съм му ужасно благодарен ако ми го изпрати на : mcdigital at yahoo.com
Благодаря ви предварително!
Последната промяна е направена от mcdigital на Чет Дек 18, 2008 0:22; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2008 22:52 Заглавие: |
|
|
Тъкмо си мислех, че темата изобщо не и тук мястото, но тя беше преместена. Ще изкажа едно мое мнение по въпроса. Опитвате се да гледате най новите филми, със субтитри, писани от хора дето изобщо не са чели правила за писане на субтитри. Там, трябва да знаеш големина, дължина на която да се събират субтитрите, на колко реда да са..... и изобщо. Имам чувството, че тия, които пишат софтуера за DVD, гледат да съберат всичко което някой е написал на два реда. Затова задават малък размер. В противен случай, се получават странни неща. Ще опитам да го покажа в картинки.
Така изглеждат малките субтитри.
А така ще изглеждат големи субтитри, несъобръзени с това дето някой е писал. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
mcdigital Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 0:21 Заглавие: |
|
|
Мерси за инфото със субтитрите. Аз се заниамавам със софтуер и ми е пределно ясно за какво иде реч.
Един кадърно написан софтуер може да преподреди субтитрите ако излизат от екрана...това не е никак сложно, но е тема на друг разговор.
Ако някой има нов Firmware моля пишете.
Мерси предварително! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 0:41 Заглавие: |
|
|
Ако имам софтуер с големи субтитри, ще го кача в обменника. Ама май нямам.. Пък и не знам дали някой има? След като разбирате от тези неща, свалете си дъмпа от флаша на DVD-to, направете си субтитрите по големшки, и запишете? Като се объркат съвсем нещата, ще намерим един дъмп, дето да го възстанови това DVD да работи."пък било то и с малки субтитри" _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
mcdigital Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 1:02 Заглавие: |
|
|
mitachi
мерси за съвета, но не ми се губи време с такива хамалогии, а и самото устройство не е при мен за експерименти. Да не говорим че ако го прецакам трябва да го чета с програмато и то утече работата съвсем. Аз се занимавам със софтуер, не хардуер ... макарче имам достатъчно познания че да си препрограмирам и паметта на програматор в случай на проблем.
Както и да е....ако не се намери Firmware....просто няма да се занимавам.
Но доколкото четох в нет-а има направени с по-големи букви варианти, но не откривам за този модел нищо.
Иначе мерси че си си поиграл със скрийншотовете но не ми върши работа разяснението  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 1:25 Заглавие: |
|
|
Ще си позволя последна реплика. Фирмите, които предлагат това устройство и всички останали, изобщо не ги е "еня" за субтитрите
Ако знаехме какво да искаме, когато купуваме, ще е много по лесно! От сорта? Искам DVD за 25лв. ама да чете всички видове формати познати на Бил Гейтс. Малко хора се замислят, те DVD устройство ли си взимат, или малък комп за 35лв. дето трябва да върши всичко? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
mcdigital Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 1:39 Заглавие: |
|
|
Е тук не мога да се съглася със теб....разбирам да не чете някакви формати ок....но да е неизползваемо вече е глупост.
Не мож е да си купиш колело на което му се въртят гумите но не му се върти кормилото.....ситуацията е подобна...имаш филм, но или го гледаш от 1 метъ или не виждаш нищо...
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 10:01 Заглавие: |
|
|
Няма да споря повече. Оказа се, че имам някакъв ъпдейт за това DVD. Ама какви са субтитрите-един Господ знае? Като бин файл за запис с кабел и като файл за запис на диск. Предполагам знаете инструкцията, как се записва с нерото такъв файл? PV-390X Успех! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
mcdigital Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 13:50 Заглавие: |
|
|
Здраси
мерси за firmware-a.
Имаш ли идея каква версия е че не открих вътре инфо. Видях замо че е за Зоран чип. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 14:18 Заглавие: |
|
|
Изобщо нямам на идея каква версия е. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|