| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 11:24 Заглавие: Относно два сайта за пазаруване |
|
|
От известно време се опитвам да направя някакъв контакт с
www.cellphone-bg.com и www.western-mobile.com. но така и не мога да им разбера политиката на тези фирми. На едната пише, че сайта е ориентиран само към дилъри и след запитване към тях да ме ориентират от къде да си закупя техните продукти не получавам никакъв отговор. В другата фирма никъде не видях, че продават само на едро и след направената регистрация също не ме допускат. Изпратих им запитване но също не получих отговор. Тези неща май само в България могат да се получат да искаш да си купиш нещо, а да нямаш достъп до стоката  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 12:41 Заглавие: |
|
|
Ако съдя по съдържанието им и двата сайта най-вероятно са още в процес на разработка а бизнеса им за момента е пожелание. В България е масова практика сайтовете да са достъпни онлайн още преди да заработят. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 14:01 Заглавие: |
|
|
Или е така или някоя ,,русокоса" девойка назначена на работа не се сеща да си отвори пощата и да види за какво става въпрос. Може да е инструктирана само да вдига....телефона  |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 16:09 Заглавие: |
|
|
Може да го допълниш тоя списък с www.lark-bg.com
Собственика (и продавача) не отговаря на e-mail в никакъв случай. Поне последните две години. Явно е на щат към Ментел  |
|
|
 |
yavkata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2008 0:54 Заглавие: |
|
|
Особено за последния съм съгласен!!!  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2008 7:40 Заглавие: |
|
|
| www.western-mobile.com. -Специално тези се помещаваха в една къща на ул. Козлудуй в София ,ходил съм да си купувам батерии за GSM ,не знам дали са още там . Като тръгнеш от Раковска към сточна гара по Козлудуй ,отдясно ,влизаше се в някакъв вътрешен двор ,отвън има табела че продават GSM аксесоари . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2008 15:21 Заглавие: |
|
|
| Значи са ала бала тези двата сайта. Да не си правя труда да се свързвам с тях. Някой може ли да ми каже някои други фирми, които се занимават с това. Главно ме интересува сервизното оборудване( консумативите , инструментите) |
|
|
 |
|