|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Fyodor Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 9:30 Заглавие: Тръся схема на усилвател УСТ-120 от "Електроакустика&qu |
|
|
Тръся схеми на усилвател УСТ-120 от "Електроакустика" из Михаиловград (1980 г). Моля, ако някои ги има тези схеми или знае линк към такава, нека да ми изпрати на e-mail [email protected]
Предварително благодаря.
PS. Прошу опрощение след погрешно говор, аз не запознавам български език (аз руски). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 11:27 Заглавие: |
|
|
Имам пълният набор от схеми на производството ,на бившия завод"електроакустика",но са на хартия(ксерокопия)......!
Ще ги сканирам и изпратя! Нали може да изчакаш ден, два че нямам мой скенер под ръка??? _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 23:14 Заглавие: Търся схема на усилвател УСТ 120 |
|
|
| Колега,опиши малко по-подробно устройството на нчу-то,защото,аз доста време произвеждах в завод във Враца част от производството на Електроакустика-Михайловград-сега-Монтана,но такъв усилвател не ми е известен.Възможно е това да е някаква малка серия преди завода да спре производството си.Ще се консултирам с колеги в Монтана и се надявам, да ти отговоря по възможно достоен начин. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|