| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miramar67 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 2:04 Заглавие: Външна Антена за Wireless адаптер |
|
|
| Здравейте.Знам че има доста материал за това което ще питам ,но не мога да го намеря,затова искам да попитам>може ли някой да представи подробен и нагледен материал за извеждане на Външна антена към Wireless адаптер.Имам един Conceptronic C54-Отварях го но не мога да разбера откъде да изкарам за външна антена.Би ли могъл някой да представи вирелес адаптер който е много разпространен вече за подобно преправяне.Живея в Испания ,и може би има разлика в това че ако в България определен тип адаптери са разпространени то тук не знам дали са?Ако все пак някой би могъл да каже нещо за Conceptronic C54RU (ako не се лъжа май така беше),ще му бъда много Благодарен, и в крайна сметка готов за по-нататъшни експерименти.Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
maistor trichko Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 8:14 Заглавие: |
|
|
| Качи снимка на отворения адаптер,за да поумуваме къде да я боцнеш антената. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
miramar67 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 17:12 Заглавие: |
|
|
[quote="Филипов"]Нещо коригирах - за другото ти си на ход http://for
um.eshop.bg/viewtopic.php?t=46082[/quote]
________________________________________________>> Не ми отговаряш по темата.Не се прави излишно на Умен-защо мислиш че ти се отдава? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
Айде омитай се към бан-листата. Аман от .... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|