| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
coresnet Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2008 17:37 Заглавие: Купувам кондензатор(и) 47uF 6.3V |
|
|
Здравейте, търся кондензатор (може и няколко) 47uF 6.3V, нещо като това http://bg.farnell.com/panasonic/eeehb0j470r/capacitor-case-c-47uf-6-3v/dp/9696768
Тъй като не съм запознат, разбрах че ще ми свърши работа и нещо над 3.6V, но за другите параметри не знам дали може да се различават (например това Tolerance 20%, или пък power factor 0.3...)
Ако някой може да ме насочи къде да намеря такива, ще съм му много благодарен (по възможност в София ), става дума за звукова карта на конзола. Благодаря предварително!
За контакт (за правилата) може да ми пишете на ЛС или мейла [email protected], цена- каквато и да е  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
| Във Futurel имат танталови SMD с тази стойност ,иначе можеш да запоиш обикновени с изводи и да ги наведеш настрани ,ако височината не позволява. Всъщност до понеделник едва ли ще можеш да купиш нещо ! |
|
|
 |
coresnet Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2008 21:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията! Всъщност, мисля че и обикновени ще могат да се поберат, важното е параметрите да станат, защото както казах- не съм в час с тези неща Иначе за пазаруването- ясно е, все пак са празници  |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2008 23:02 Заглавие: |
|
|
Я кажи за какво ти трябват, защото не всички кондензатори са еднакви. Капацитета и напрежението са само два от многото параметри.
По принцип, ако не са някакви 'специални', струват дребни стотинки, ама всичко е според зависи. |
|
|
 |
coresnet Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2008 23:29 Заглавие: |
|
|
| еми не знам, но мисля че не би трябвало да са специални... както казах ми трябват за звуковата карта на една конзолка, ето тук има малко информация ако може да се разбере дали е нещо специално- http://www.smspower.org/dev/docs/ggsoundfix/ |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 0:02 Заглавие: |
|
|
Ами наистина не ти трябват специални.
Обаче точно този размер за SMT монтаж не знам дали ще можеш да намериш на дребно.
Иначе от comet.bg можеш да си поръчаш няколко бройки, търси кондензатори - електролитни, и съответния капацитет. 15 волта или повече (6.3 трудно ще намериш, а и като правило са с по-кофти показатели)
Но имай предвид, че може да не успеят да се съберат в кутията, малко по-високи са. Не си личи ясно от снимките има ли място или не. Но пък за левче или два няма проблем да пробваш.
Спазвай ПОЛЯРИТЕТА! Електролитните кондензатори имат + и - и не бива да се обръщат наопаки. |
|
|
 |
coresnet Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 9:20 Заглавие: |
|
|
Благодаря1 Ще потърся след празниците обикновени и ще пробвам |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 9:35 Заглавие: |
|
|
| Все пак си вземи танталови от Футурел ,хем са по надеждни ,хем ще се съберат идеално ,може да питаш дали имат обикновени Low profile ,те биха се сместили лесно ,но в краен случай ,или от MT1 поне 105 градусови ECR или EXR ще е добре ,разликата в цената не е голяма ,говорим за стотинки. |
|
|
 |
coresnet Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 12:04 Заглавие: |
|
|
ок, мерси, а само не разбрах за тази фирма Футурел- гледам в сайта че имат някакъв офис- мога ли оттам да пазарувам или само онлайн  |
|
|
 |
ГОГО ТОК Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 13:23 Заглавие: |
|
|
| Къде и как да го изпратя,безплатно. |
|