| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 16:54 Заглавие: E какъв е този чип?Дори и Google не го е чувал - xh79p168np |
|
|
Направо ме остави замислен.Някакъв кодер е ама много секретна работа  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 20:25 Заглавие: |
|
|
От совалката ли го извади или от някоя секретна разработка на NASA??
Ако е от секретна разработка на NASA, може да е китайско менте
Шегувам се
От какво е ? Къде се намира във веригата?? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 21:53 Заглавие: |
|
|
Aми играе роля някаква мисля на кодер за пропорционално управление но донего има още един хибриден в мн малък размер него пък съвсем нз за какво е!Тия китаици понякога ме изумяват
п.п. корпуса е стандартен като на 74ХХ серията.Нямам с какво да го снимам в момента но си е същия цокъл и пише тия странните неща който просто ме замислиха и реших да видя какво има из нета но уви определено под тоя номер нямаше нищо.Или е кодирано по някакъв начин или е толкова гаражна изработка че само съседните гаражи знаят какво е това. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 0:02 Заглавие: |
|
|
Не не си пиша само за спорта!Идеята беше да се копира схемата но този китаец ме заби.Не се притеснявай не съм от хората без работа..За жалост е повече от колкото трябва но това е друга тема. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|