| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BlackBLOOD Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 11:01 Заглавие: Tuba za Sub Woofer ot azbestova traba |
|
|
Kakwo shte kajete dali shte stane hubavo ako si naprawq 150W-200W sub wooser w azbestowa traba 12"?
Shte teji super mnogo oba4e men ne mi puka.Az iskam da se 4uva qko.
Dali shte ima nqkakvi problemi i uslovneniq? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
13"Траба Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 22:59 Заглавие: |
|
|
| Момченце с този пост вече ми е ясно че си друсано.Ако искаш си отлей от бетон някаква тонколона .С арматурно желязо . Много яка ще е ,ама няма да има никакво качество. По добре разсъждавай у дома на глас че ми отнемаш времето да ти гледам постовете .Не ти се сърдя, просто си грандоман без покритие .Едно е да изкаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Аиде чао БРРРРРРРРР БР БР БРБРРРРР |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 23:31 Заглавие: |
|
|
A tiq deto gi pravqt ot mramor sigurno sushto sa mnogo zle a...?
Edin poznat na moj poznat e imal takava tuba v kolata si i e bila nenormalno qka.
Prosto iskah mneniqta vi.
Ina4e az 4e shte probvam shte probvam.
Ne mi kostav nishto |
|
|
 |
13"Тръба Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 15:57 Заглавие: |
|
|
| Добре де ,щом си решил прави.Обаче азбеста е много вреден и на запад на всякъде където може го заменят с други материали .Та този говорител като почне да дъни яко ще почне да разпилява азбестовите частици и в помещението ти ще стане много радиоактивно.Да не кажеш че не мисля за теб та затова те предупреждавам . |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 16:37 Заглавие: |
|
|
[quote="13"Тръба"]Добре де ,щом си решил прави.Обаче азбеста е много вреден и на запад на всякъде където може го заменят с други материали .Та този говорител като почне да дъни яко ще почне да разпилява азбестовите частици и в помещението ти ще стане много радиоактивно.Да не кажеш че не мисля за теб та затова те предупреждавам .[/quote]
Не радиоактивно а канцерогенно! Азбеста е канцерогенен материал, т.е. материал който провокира развитието на туморни клетки! Има разлика от радиоактивен нали  |
|
|
 |
13" Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 0:08 Заглавие: |
|
|
| Добре де "Радио активен" съм използвал в смисъл на някакво замърсяване ,демек "жаргон" .Но няма значение, въпроса е човека да го разбере.Аиде със здраве. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 0:35 Заглавие: Пич не се занимавай с глупости |
|
|
| Утре ще ти дам размерите на субуфер на pioneer от които съм сложил десетки в коли и "разцепват мрака". Всичко е изчислено от Pioneer. |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 12:57 Заглавие: |
|
|
| 1 приятел ме попита дали може да си направи електрожен от тези старите стабилизатори за ТВ. Трябва да ви запозная щте слушате музика и ще заваряте. Успех ! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 17:35 Заглавие: Нова рубрика !! |
|
|
Що не отвориме една рубрика -Е-Шоуто на Слави само с вицове ,като има повече такива постове хубав смях ще пада!
А за субвуфера защо не го издълбаеш като в Под игото от череша ще стане черешовото Топче, пардон вуферче и само ти трябва Боримечката да се провикне - "Е-е-е-и запушете си ушите че ще свирне , или пък гръмне Субвуферчето майка му стара!!!"  |
|
|
 |
emil40 Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 20:57 Заглавие: sxema |
|
|
| Mozhesh li i na men da pratish razmerite na sublufera ?? Meila mi e [email protected] !!! |
|
|
 |
|