| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 9:32 Заглавие: Продавам или заменям осцилоскоп KIKUSUI COS6100AS 100mhz |
|
|
Продавам или заменям осцилоскоп KIKUSUI COS6100AS 100MHZ
работещ в идеално състояние
ето снимка
http://195.149.248.189:8080/2009-01-02/aef19eaff5c445482e24fe6f71a996ee
Продавам го защото не го ползвам имам си друг мисля че към него има и някакви сонди но не съм сигурен дали са от него
от Нови пазар съм за предложения ,подробности и договаряния връзка на лс.или на меила [email protected]
или го разменям за нещо друго в момента не се сещам
цена за правилата"1лв."
Боги |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 10:15 Заглавие: Re: Продавам или заменям осцилоскоп KIKUSUI COS6100AS 100mh |
|
|
| bogisan написа: |
цена за правилата"1лв."
|
Купувам го за 1 лев!
Очаквам на ЛС до ми пишеш за да се уговорим как да го получа.Надявам се се сещаш че ако не получа ЛС участието ти в този форум привършва.
Абе ще ви отуча от подобни селски тарикатлъци,ама все полечка...
Не си първия който прави подобни номера,ама няма да си и първия баннат де!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 16:33 Заглавие: |
|
|
до гн.Bojilov
1.Писал съм ви на лс.
2.Имам вече по-добро предложение от вашето.
3.Мисля че по никакъв начин не съм ви обидил както го сторихте вие.
Искам да ви кажа че не се чуствам "селски тарикат"нито съм искал да бъда такъв.
Това че съм писал цена от 1лв не значи че съм тарикат.
Цената е такава защото не съм наясно колко реално струва в момента.
Друг е въпроса за колко съм го купил но предполагам това не касае никого.
Както забелязвате съм съгласен и на замяна за нещо друго.Който му трябва ще ми предложи цена която го устройва мисля че в това няма далавера или тарикатлък.  |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 17:56 Заглавие: |
|
|
| bogisan написа: |
2.Имам вече по-добро предложение от вашето. |
И аз имам по-добро предложение за Вас!
Ако желаете да получите най-добрата възможна цена - има си тонове сайтове за аукциони. Български, чужди... На воля!
Пуснете го там, пък нека хората наддават.
Тука не е битпазар. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 18:23 Заглавие: |
|
|
На ЛС съм получил точно и ясно това-
| bogisan написа: | здравейте
съжелявам ако съм ви подразнил по някъкъв начин не мога да разбера какво толкова съм объркал
нарочно съм писал такава цена защото нямам представа колко може да струва сега взел съм го доста одавна и за цена която мисля че няма да мога да я взема
а и не искам да ставам смешен както се визда предлагам и бартер така че не виздам нищо тарикатско в това
друг е въпроса ако не желаете да съм в форума ви
пс. имам оферта която надвишава вашата |
Никъде не виждам по какъв начин ще си получа "осцилоскопа за един лев".Мисля че правилата са достатъчно ясно казани-точна и ясна цена.Никой не е казал че не може да се даде някаква ориентировъчна цена и да се добави после че подлежи на коментар,но не и по подобен начин-да се пише цена,само и само колкото да се отбие намера.
Никой не е длъжен да ти звъни-да ти пише,да си губи времето и т.н. за да разбере че примерно му искаш някаква цена дето си си я изчоплил от носа и за нея можеш да си купиш 5 нови по-свестни от него.Затова и си има "ориентировъчни цени".
По отношение на подобни "обяви за 1лев"-мисля че в това отношение в правилника си пише достатъчно ясно за всякакви подобни измамни предложения.Тук все пак не е битак,не е търг,а като човек не знае кое колко "може да хване" си има търсачка на форума,има гугъл и т.н.
Нито пък сме при Къци Вапцаров че да си играем на "нагоре и надолу" и да ми обясняваш че имаш "оферта която надвишава моята" или в "Сделка или не".Айде да се държим малко по-сериозно,а
И айде да не се правим на луди-обикновено причината за подобен начин на търгуване е от по-друго естество-било да се зариби с подобни "цени" от 1лв,било да не би конкуренция да разбере на какви цени се продава,било на един да се казва,една цена,на друг-друга-пък "който шаран клъвне"...
Ако ще е бартер-се пише заменям това,за едикакво си-тук не е говорилня-някой може да предложи сега за тоя осцилоскоп каруца,друг-бидон кисело зеле...
Нямаме някакви строги правила за пускане на обяви-както в ХВБГ примерно-120поста,6месеца от регистрацията и т.н.-напротив тук правилата за пускане на обяви са много по-либерални-и и тях не спазвате!
Темата отива в коша,поне докато се оформи съгласно правилата! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|