| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MiTaKaA Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2009 21:30 Заглавие: избор на DVD система за домашно кино |
|
|
| Здравейте искам да си взема система за домашно кино от www.technomarket.bg но се чудя и не мога да си избера,сумата с която разполагам е 250 лева.Че мисалта ми е ако можете да ми помогнете,по възможност да е по силна (над 250wats) ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Като начало ти предлагам да погледнеш тук: http://zora.bg/ _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 1:12 Заглавие: |
|
|
Техномаркет не си струва, откакто го продадоха на сегашния му собственик (също, впрочем, собственик и на софийската концесия за почистване - трябва да ти е ясно що за ченге е)
Стока от нисък клас - това добре! - но и цените вдигнаха безобразно.
Зора е добра идея. Също пробвай и технополис. Абе зависи къде ти е по-удобен магазина...
Ооо, сега видях и изискването ти за ватовете.
Виж сега. Тия работи дето ги четеш - 100 вата, 200 вата - са "китайски" ватове, т.е. пълен ментакс. Примерно, аз си купих едни колонки скоро (трябваше ми кутията да я разкостя) от 6 лева - представи си какви колонки са били! - обявяват се като "60 ватови". Истината е по-скоро някъде между 1 и 2 вата
Ако пуснеш 250 вата в КАКЪВТО и да е нормален (не-мутърски хол), ще избиеш прозорците, а не дай си боже да имаш стъклени елементи в холната секция, чаши и прочее. Избиването е гарантирано.
За 250 лева може да си купиш нещо евтинко, дето звучи сносно. Не се хвърляй на разни числа и идиотски лъжливи "спецификации", а си донеси диск / плеър с твоя музика, и избирай на слух. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 2:41 Заглавие: |
|
|
За около тази цена и от магазин зора бих препоръчал това: http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&product_id=7818&hotels= Монтирал съм на 5-6 места и за паричките си е читава системката единственото което ме подразни, че не тръгна с 4GBt усб флашка явно ограничение то е 2Г но не съм се ровил из инструкциите.
п.п. Марки който НЕ бих ти препоръчал Elite,Neo,Funai,Cobe,KTN и всичките им пройзводни.Също така и Samsung,LG.Не искам да засегна никой собственик на последно изброените марки просто си е мое мнение![/i] _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
MiTaKaA Нов потребител

|
|
|
 |
pchelata Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 22:59 Заглавие: |
|
|
| от всичките които си изброил най сносна е LG-то а ако послушаш колегата по горе който ти е предложил Panasonic-a ще е най добрият ти избор |
|
|
 |
MiTaKaA Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 13:49 Заглавие: |
|
|
| а случайно някой да знае колко инча е колоната на SUBWOOFERA на panasonic?по горе посочения модел |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 19:18 Заглавие: |
|
|
| MiTaKaA написа: | | а случайно някой да знае колко инча е колоната |
С някой приятел ще си мерите... Инчовете ли?
Колегите ти дадоха предостатъчно акъл, ти наблягаш на недотам умните въпроси. Аудио системите са за слушане! Или мислиш, че от инчовете ще разбереш дали е по-добър уфъра от някой друг?
Инчове, ватове... Я вземи кажи какво искаш - да слушаш музика или да ти плющят ушите? |
|
|
 |
MiTaKaA Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 19:22 Заглавие: |
|
|
| да слушам музика повече,но искам и да има bass |
|