| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
barekov1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 17:24 Заглавие: Търся схема на уред за икономия на ток. |
|
|
Здравейте!
Търся схема на уред за икономия на ток. Става въпрос за устройство което подава поредица от импулси към нагревателните уреди. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 17:33 Заглавие: Re: Търся схема на уред за икономия на ток. |
|
|
Някъде имам такива схеми из хардовете но да ти кажа нямат ефект Ще се разровя и за готовото устройство ако не съм го подарил ти го давам да си мислиш, че ти е по-малко тока  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
barekov1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 17:39 Заглавие: Re: Търся схема на уред за икономия на ток. |
|
|
| Само схемичка и ще ти бъда благодарен. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 17:43 Заглавие: |
|
|
Подобни теми във форума са забранени!
Казвано е многократно!
P.S.И ако обичаш не ми пълни ЛС с подобни глупости-
| barekov1 написа: | | Za6to temata e zabranena i az otkade da znam 4e e diskutirana mnogo pati kato niama tarsa4ka kato horata vav foruma |
Забранени са
-"защото такА"
-защото "защо" завършва на "О"
-защото така сме решили
Харесай си някой отговор от трите който те устройва и това е...
А форума си има търсачка,която си е "съвсем като хората",даже повече от прекрасна-стандартната търсачка на phpbb-дето ще ти извади очите- Търсене,плюс даже и втора-Jabse-то,което е вградено. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|