Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Некоректен Съфорумец
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 12:41    Заглавие: Некоректен Съфорумец Отговорете с цитат

Предупреждавам колегите, да бъдат внимателни при търговски отношения с никнейм police_bg
Не получава пратката, уговорена детаилно и без да дава никакви обяснения /причини/ за това.

Не знам дали този текст е за тук, нека Модератора да реши, но се надявам, евентуално, да предпазя останалите колеги от излишни разходи !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 13:22    Заглавие: Re: Некоректен Съфорумец Отговорете с цитат

Tihich написа:
...Не получава пратката...

Нека уточним: той ли не получава или всъщност трябва да е
Цитат:
Не получаваM

ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 13:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то е ясно че той отказва да получи пратката ,в противен случай (ако той я праща)прецакването е за негова сметка. Абе най добре да си нямаш вземане даване с полицията в BG! Wink
ПП Ника му май е polic_bg ,а мейла е както си го дал ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 13:38    Заглавие: Изразил съм се.. Отговорете с цитат

..достатъчно ясно и граматически правилно. Тълкувания на текста и разводняване на темата, може да има всякакви, но едва ли ще са от полза, за мнозинството колеги от Форума, към които всъщност е предупреждението ми !

АЗ изпращам пратка, която police_bg отказва да получи.
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 13:46    Заглавие: Отговорете с цитат

@Tihich - просто не бях се замислил какви са последствията, ако получателя откаже да получи пратката - в случая, че ти плащаш транспортни разходи без да има сделка. Помислих, че ти е обещал да прати нещо, а не го праща, това също е вид некоректност. Извинявам се за Off, ама отначало помислих за тоя вариант. Embarassed
П.С. Иначе теми с граматически грешки и изпуснати букви - бол, кой не го е правил...
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 14:02    Заглавие: Не се.. Отговорете с цитат

..притеснявай - доуточних вече. Набутването е от куриерските в двете посоки - успокоявам се, че малка част от сумата отива за работещите в Еконт /все пак/ .
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 15:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Става дума за въпросния потребител-
http://forum.eshop.bg/profile.php?mode=viewprofile&u=39109
Беше баннат за 5 дни в средата на октомври за системно неспазване на правилата.Но много от отдавна бана му е махнат-някъде от 25-26 октомври.
Мейл [email protected]
Не е единствения такъв-и аз съм имал подобни проблеми с потребители.Както и да е-ще изчакам да се появи въпросния потребител и да каже и неговата версия за случилото се.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
police_bg
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 17:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди да пускаш такива теми можеше първо да ми се обадиш и да ме попиташ защо можеше и да съм омрял..... Баси и децата писах ти на лични че не искам да съм като теб ...... Кажи си банковата сметка да ти пратя парите за разходите да не казвам че от ЕКОНТ ми казаха че няма пратка за мен така че може и ти да не си я пратил ..................
Върнете се в началото
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 17:26    Заглавие: Товарителницата .. Отговорете с цитат

..с номер 91622228 от 22.12.2008 год. /!/ Следват лични до получателя :22.12.2008/16.55/
05.01.2009/17.13/
06.01.2009/12.06/
06.01.2008/14.58/
всички без отговор.
от страна на Еконт - 2 обаждания /до мен / защо никой не отива за пратката?
Минути след публикуване на темата, получавам лично събщение от police_bg :защо съм върнал пратката? Отговарям, че формуляра ще е там утре и до тогава - може да си я вземе при старите условия. Разбираемо е следващото му лично съобщение /по памет/: не ти искам пратката !
Целият този театър можеше да се спести, с едно лично от рода, че е размислил или нещо друго и тъй като по празниците бях във Варна - да си взема пакета и да приключим.

Темата е изчерпана за мен - оставям на модераторите да решат - какво да правят с нея.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 17:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Искаш банковата сметка за да пратиш парите или да пробваш и там как може да станат нещата Question Като си виновен ,поне не се прави на мъж,а се извини на човека!Заради такива като теб всички се отнасят подозрително към сделки от този род.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети