| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 16:29 Заглавие: От къде взема сигнал оборотомера на Golf 3 diesel |
|
|
| На един приятел са му сменили бензиновия двигател с дизелов и не са му свързали оборотомера. Мисля, че дизелите вземат сигнал от генератора, но не съм сигурен, а и да е така, дали е възможно оборотомера от бензиновия да бъде свързан и да работи нормално? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 18:50 Заглавие: |
|
|
| Зависи какъв е бил бензиновия двигател, ако е бил със компютър незнам, може и от там да черпи информация, по принцип на мойта 2-ка го правих същото - от бензин на дизел, оборотомера ми беше на динамото, сега пак е там и работи без проблем |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
Не може да работи нормално. Да си търси табло от дизел с оборотомер. Взимат обикновено от генератора преди реле-регулатора. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
Всъщност взема неизправено напрежение и на практика му мери честотата , има си отделен извод на генератора , няма нищо общо с регулатора . |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 23:45 Заглавие: |
|
|
С други думи генератора на дизелов автомобил е по- различен от тия на бензиновия?! Щото на масовите генератори не съм видял някакъв извод, който да дава към оборотомер. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2009 7:06 Заглавие: |
|
|
| milmar написа: | Всъщност взема неизправено ... |
Неправилно се изразих. Моя грешка. За лампата е отделен диод... _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|