| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 19:08 Заглавие: NTDA9361PS/N2/5I |
|
|
| Помогнете ако вие възможно. ТВ с този процесор ми създаде страхотен проблем. ТВ работи но няма картина всични менюта излизат нормално звукът също. На някои канали картина излиза но кажи речи я няма. Смених процесора тунера и огледах всичко в което се усъмних но ефекта е никакъв. Ако някои може да помогне ще съм му благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| като има звук нормален ли е без шум или и той е с нарушен да не би тв да има маска когато няма програма и да затъмява екрана а най верочтно търси или липсващо напрежение около чипа или някой кондензатор с ликажУспех |
|
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 22:38 Заглавие: |
|
|
По принцип е пуснат син екран при липса на сигнал и ТВ го изпълнява.
сякаш ипма някаква забрана на видеото но в сервизното меню не намерих нищо.
захранванията също са ок
аудиото е ок маи ще започна да сменям кондензаторите наред. |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 23:19 Заглавие: |
|
|
Този процесор няма ли външна памет? _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 7:27 Заглавие: re |
|
|
Колега, пусни състава на телевизора или номер на шаси за да помогнем качествено  _________________ 123 proba |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 7:50 Заглавие: |
|
|
колега, ако е с видеоусилватвел TDA6107-8-9 смени диода за обратния ход по вертикала.едно SONY ми разказа играта с тоя диод.мериш го здрав,а се оказа че е ликажирал. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги .
| Цитат: | | Помогнете ако вие възможно. ТВ с този процесор ми създаде страхотен проблем. ТВ работи но няма картина всични менюта излизат нормално звукът също. На някои канали картина излиза но кажи речи я няма. Смених процесора тунера и огледах всичко в което се усъмних но ефекта е никакъв. Ако някои може да помогне ще съм му благодарен. | този проблем се отстранява за 10 минути.
1.Презапояваш всички елементи около процесора и тунера.
2.Отваряш ДУ има скрит бутон за сервизен режим трябва да ти се появи М и след това с бутоните от 0-9 си избираш под менютата,намираш AGC и му задаваш стойност 32(според мен на 32 е най-добре).
Успех  |
|
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 10:12 Заглавие: |
|
|
| REMZ> написа: | Здравейте колеги :lol: .
| Цитат: | | Помогнете ако вие възможно. ТВ с този процесор ми създаде страхотен проблем. ТВ работи но няма картина всични менюта излизат нормално звукът също. На някои канали картина излиза но кажи речи я няма. Смених процесора тунера и огледах всичко в което се усъмних но ефекта е никакъв. Ако някои може да помогне ще съм му благодарен. | този проблем се отстранява за 10 минути.
1.Презапояваш всички елементи около процесора и тунера.
2.Отваряш ДУ има скрит бутон за сервизен режим трябва да ти се появи М и след това с бутоните от 0-9 си избираш под менютата,намираш AGC и му задаваш стойност 32(според мен на 32 е най-добре).
Успех :lol: | Здраэеите благодаря
но ефект няма шасито или това което намерих е CJ PX2-0030-3C
процесора има външна памет 24с08
влизането в сервизен режим не помага пробвах го още в началото
предварително благодаря за помоща |
|
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 10:16 Заглавие: |
|
|
| galov_p написа: | | Този процесор няма ли външна памет? |
има и тя е 24с08 но проблема нее в нея |
|
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:41 Заглавие: Re: NTDA9361PS/N2/5I |
|
|
| Stankov написа: | | Помогнете ако вие възможно. ТВ с този процесор ми създаде страхотен проблем. ТВ работи но няма картина всични менюта излизат нормално звукът също. На някои канали картина излиза но кажи речи я няма. Смених процесора тунера и огледах всичко в което се усъмних но ефекта е никакъв. Ако някои може да помогне ще съм му благодарен. |
Благодаря на всички ! както винаги провлема излезе много тъп и прост. повредата беше в VD461 1N4148 |
|
|
 |
|