|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 0:07 Заглавие: Мини система AIWA NSX-S888 |
|
|
Донесоха ми я напьлно не работеща,имаше много студени спойки.След като ги препоих целия лицев панел и я пуснах трьгна часовника и нито един бутон не реагира.След повторно включване трьгна вградената игра но като ДЕМО без работещи бутони и така на всяко вкл. и изкл. ту часовник ту игра На 18pin(HOLD) "1",има си 5в,reset сьщо.Опитах с едновременно натискане на STOP+POWE но уви.Таков нещо ми се случва за пьрви пьт Помогнете с идеи!Благодаря предварително! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 7:25 Заглавие: |
|
|
| Много внимателно огледай дали всичко се захранва както трябва, в момента имам такава за ремонт и не мога да ти опиша какви странни ефекти се получават от захранването. успех |
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:54 Заглавие: |
|
|
Преди два часа трьгна мрьсницата Оказа се лентовия кабел за управление на CD-то изолацията се нарушила и опира по масата на дека. _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|