Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

руски усилвател Барк,нещо общо със Корвет?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
didotooo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 14:37    Заглавие: руски усилвател Барк,нещо общо със Корвет? Отговорете с цитат

Здравейте! предлагат ми Барк усилвател.Казаха ми че е 1към 1 с корвета само емблемата е друга.Дали става въпрос за два различни усилвателя?не съм чувал корвета да се продава под друго име...Благодаря!
<Не е точно корвет, а е една от модификациите му - БАРК, всъщност изглежда точно като корвет, модела му е същият, просто надписа му е такъв.>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 14:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се но този въпрос ми звучи така:Каква е разликата между кокошката? Напишете точно кой с кой модел искате да сравните.
didotooo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 14:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Дамм прав си...ами това е информацията която имам за момента,освен да изчакам човека да ми каже за модела точно...но предполагам че някой ще се досети,щом да изглецда точно като корвета...
Върнете се в началото
gakal
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Чети : ( дано разбираш) !
http://www.rlocman.ru/forum/showthread.php?t=3319
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=47:7964-13
Върнете се в началото
didotooo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 23:40    Заглавие: Отговорете с цитат

От цялата работа разбрах че братушките яко нареждат усилвателя и не струвал 5 пари много шумял и такива Very Happy Very Happy Very Happy

А иначе какво ви е мнението за корвета? Аз на руснаци не вярвам Very Happy Very Happy Very Happy иначе мерси за инфото има интересни неща!
Върнете се в началото
Yassen
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 16:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Мнението ми за "Корвет" е че ни си залужава. Което се отнася за повечето съветски неща. Първо и много важно е, че тази техника много остаря. Второ - използвани са много нискокачествени елементи. Това са вече 30 годишни апарати, необходими са много инвестиции от време и елементи, както и много знания за да се превърнат в нещо що годе работещо прилично. Ако си ентусиасат и е за хоби - ДА. Но ако е за слушане на музика - НЕ. Ориентирай се към нещо по-съвременно, пазара е пренаситен от техника втора употреба с доста високо качество и прилични цени. Не вярвай на приказките "Щом е съветско е железно", вярно е железно - с много ламарина Laughing Тези апаратури по правило не трябва да струват повече от 10-30 лв, като за някой който иска да ги използва за хоби - кутията и трафа ОК и другото на кълбо в коша Idea
didotooo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 16:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм дам...прав си...а като алтернативен вариант на по съвременните мощни усилватели не става ли...смисъл такъв ако ми трябва мощен звук и мога да отделя около 100 лв....не мисля че ще стигнат за по-нов усилвател със същата мощност...трябва ми 2х100 примерно и доколкото знам корвета е там някаде...иначе за 2х100 трябва да отделя доста средства за да не е съветско....някакви предложения какво да правя? по точно усилвателя за който става въпрос е БАРК 50У-068С ....някакви мнения за него?
Върнете се в началото
gakal
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 16, 2009 21:34    Заглавие: Отговорете с цитат

!!!алтернативен вариант на по съвременните мощни усилватели!!!

Е как да стане?По-принцип транзисторните усилватели се смятат от някои за по-добри от интегралните, но говорим за нещо правено преди 20 г.А и руснаците ти казаха,че това не е най-добрия техен модел- вярвай им.Вероятно ще се наложи да се сменят някои неща- потенциометри, кондензатори и др.Ако се касае за 10-20 лева- добре, но ти говориш за 100 лева- за такива пари според мен можеш да намериш нещо по-добро
Върнете се в началото
didotooo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2009 1:32    Заглавие: Отговорете с цитат

gakal написа:
...

Човека ми каза че поради тези причини първо ще прати апарата за профилактика и така ще ми го продаде...иначе си прав...стара машина и никаде не видях някой да продава такъв или подобен за под 100лв...доста са парите за такава щайга....ами можеш ли д ме насочиш за някакъв по-мощен усилвател за тези пари...?

Exclamation Arrow Коригирал съм ти поста Exclamation И на теб ли трябва да ти се обяснява с кой бутон се отговаря Question
Върнете се в началото
gakal
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2009 12:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Не те разубеждавам да го купуваш.Най-добрия вариант е ако можеш да го чуеш у вас на твоите колони и да прецениш дали ти харесва.Доколкото си спомням съветската номерация- щом е 50У би трябвало да е 50 вата (истински) дълговременна мощност( Т.Е. да го "дъниш" поне докато дойде съседа с калашника).Това означава, че в пиковете ще дава по-голяма мощност и съответно колоните ти трябва да са достатъчно издръжливи ( ако не искаш после да пускаш тема "Стават ли тези колони за моя усилвател").
А що се касае за друг усилвател- писал си, че си от Варна- голям град е , оказиони сигурно има- можеш да ги пообиколиш, макар, че и там има риск да се "напориш" на нещо скапано.
В заключение:- купувай от човек комуто вярваш , и ако може да послушаш малко усилвателя у вас преди покупката.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети