|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pishka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 10:51 Заглавие: ХИПЕР БАНД ТУНЕР НА BEKO nr21k29 |
|
|
Здравейте имам следното питане-тази въпросна пръчка има поблем с ъс настроъката на каналите нали са два стандарта BG и DK .DKси ги разпознава автоматично и картината е идеална,обаче БГ-то ги открива почти баз картина и с много шум.Пробвах с ръчни настройки -не става.Стигнах до идеята да сменя тунера моделът му е UV1316/a 1-4 sv200507.Купих го и съм готов за смяна.Обаче искам да попитам дали има някаква тънкост при подмяната или вадя единия и слагам другия?
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 11:07 Заглавие: |
|
|
Къде е Tokio, да видим какво ще каже тука:
| Tokio написа: | | Все пак това е форум за специалисти, а не за начинаещи. |
Не ми е "кофти" ден, пък и рядко имам такива, ама това къде го пише ?
| Цитат: | Смених електролитите в топлата и студената част, ама неще, колеги , ко да праа сега? |
Тия към "специалистите" ли ги числиш? Тия дето безразборно сменят докато тръгне и те ли са спициалисти?!
Тия, дето не са си направили труда да понаучат нещичко за тв-предаване-приемане, не знаят коя интеграла, филтър, чарк за какво служи (при наличието на предостатъчна информация в Обменника и тук във форума)!
Айде, бе , специалисти, друг път
pishka, купи си нов телевизор или иди на сервиз, където знаят какво да праат! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|