| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zandor Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 13:54 Заглавие: Микровълнов излъчвател, къде и как? |
|
|
Здравейте, моля за помощ имам нужда от помощ от хора като вас които са наясно с тази област.
Имам нужда от микровълнов излъчвател точно като за микровълнова печка, но определено по-мощен, доколкото знам това нещо работи на 12,3GHz, но вие знаете по-добре от мен.
Имате ли някаква представа за някакъв производител, вносител в България.
Балгодаря много |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 13:59 Заглавие: |
|
|
1. Работи на друга честота.
2. Колко по-мощен? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 16:19 Заглавие: |
|
|
| Не ти трябва за микровълнова, нали? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 16:26 Заглавие: |
|
|
Няма как да е за домашна микровълнова фурна при упоменатата честота-
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 16:45 Заглавие: |
|
|
| Добре де, нека каже за какво е, че да видим... Това, че не е за микровълнова е повече от ясно, а мисля, че се сещам и за какво му е... Но нека малко по-подробно. |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 22:34 Заглавие: |
|
|
Дано знаеш с какво се захващаш, защото тези излъчвания са доста опасни... При микровълновата печка излъчвателят е лампа - кинотрон. Не съм се занимавал с тези работи Ти предполагам ще искаш да смущаваш нещо/да убиеш някого или...? _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 22:56 Заглавие: |
|
|
И на мен ми е интересно за какво ли е нужен излъчвател на 12.3 (пропускаме радара, щото по презумпция частно лице няма какво да прави с радар)
После ще стигнем до по-интересното: като ги произведем тези трептения на 12Г, през какъв вълновод ще ги насочим в желаната от нас посока?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 23:01 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | | При микровълновата печка излъчвателят е лампа - кинотрон. |
Ще ми дадеш ли малко повече подробности за този "кинотрон",че за сефте чувам за такава лампа? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 0:07 Заглавие: |
|
|
| Чувал е за кенотрон, но това е изправителна лампа, например 5Ц4С и др. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 0:20 Заглавие: |
|
|
Може да е чувал за кенотрон,може за клистрон...може и за какво ли още не.Накрая вероятно ще излезе че не биле компютри ами биле компоти,но важното е лаф да става.Пък току виж някой взел и писаното от него за "чиста монета"..
Знам много добре какво е кенотрон,но кенотрони в микровълновите печки няма... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|