| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ge6a_kj Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 1:26 Заглавие: Първи стъпки в радиоелектрониката |
|
|
Здравейте!Някой има ли идея от къде мога да си купя тази книга(посочената в заглавието).Проверих в много книжараници и все ми казват ,че вече не се печата.Потърсих също и в антикварна книжарница, но и там ми казаха, че я нямат.Ако някой има идея или може да я намери (за да му я купя разбирасе)моля да пиши, ако пък не здраве!
ПС:Съжалявам, но забравих да напиша автора:Атанас Шишков-Първu стъпки в радиоелектрониката.Предполагам че няма втора книга със същото име , но да играя на сигурно все пак  _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
Боц _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 18:43 Заглавие: ..... |
|
|
Чувал съм, че по добре да се вземе книгата на старо, защото новите издания били доста "окастрени" и не били чак толкова добри.Ако някой има впечатления върху новите издания моля да ги сподели.Имам и друг въпрос:Според вас кое е по добре да си я взема нова или да я тръся на старо?
ПС:Искам да си купя книгата, да не я чета в pdf формат, но все пак благодаря!
Поздрави!!! _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 19:57 Заглавие: |
|
|
Разликите бяха основно в "матриялната част".Времената се менят и вакуума се заменя с полупроводници.Това е и в основни линии разликата в различните издания.
Някъде мисля че имах и сканирано по-древно издание на същата книга.Ама мисля де-може и да съм се заблудил.Утре ще се разровя из дисковете и ако има ще ти я пратя.
Щом търсиш по-старите редакции на книгата-само втора употреба.Нови няма как да ги намериш.На пазара можеш да намериш ново само последното и най-ново издание. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 20:47 Заглавие: ..... |
|
|
Само не разбрах според вас кое е по-доброто (в смисал кое е по-актуално и коие е по добре да науча).Не съм разбирач, тепърва започвам и искам да знам кое е по доброто за сега. _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 21:15 Заглавие: |
|
|
По-новото е по-актуално разбира се .Въпреки че те самите основни закони на радиоелектрониката са си същите и тогава и сега.Само материалната база се е променила. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 21:17 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Времената се менят и вакуума се заменя с полупроводници. |
Да ме прощават модераторите и ge6a за офтопика, но просто не мога да се сдържа:
| Цитат: | | Таз година полупроводници, догодина - цели! |
 |
|
|
 |
|