| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jamovete Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 14:28 Заглавие: Technics SL-DV170 |
|
|
Здравейте на всички!!!
Благодаря предварително за всички предложения по темата.
Имам уредба Technics SL-DV170 на този саит можете да видитв какво представлява...
http://www.procontrol.hu/SZORAK/HIFITORO/TECHNICS/ScDV170.htm?login
А ето какъв е проблема..преди няколко дена празнувахме в къщи и както си работеше уредбата изведнъж спря да се чува звук от колоните.Изключих я и пак я включих,но пак същото.Пробвах и с други колнони,но нищо не се чува нито като е на CD или DVD или пък на TUNER.Иначе графичния еквалайзер показва че има възпройзвеждане.
Уредбата вече не в гаранция,още не сам я карал на ремонт,защото сега нямам възможност.
Моля ако някой има някаво предложение или знае от какво може да е повредата нека да пише!!!
Темата е за ремонти
showMANiak |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hellios8502 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 15:02 Заглавие: |
|
|
| И аз имах абсолютно същия проблем с моята Philips. Откарах я на ремонт и се оказа, че крайното стъпало е здало багажа. За мойта ремонта беше около 30-40 лв, но и тя не беше особено мощна, така че успех и дано не съм прав. |
|
|
 |
Jamovete Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 15:12 Заглавие: hellios8502 |
|
|
Еми то уж имали някакви защити за краиното стъпало..ма незнам.Кой знай колко ще ми земат за ремонта.Преди една година уредбата струваше 1300 лева
Тъкмо и изтече гаранцията.....мамка му. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 21:06 Заглавие: |
|
|
проблема ти не е толкова голям трябва да нагласиш някой лев и право в сервиза.всичко се оправя само зависи какво ще ти коства това.занеси я попитай колко ще е ремонта и ако ти изнася пак ще слушаш музика  |
|
|
 |
Jamovete Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 0:15 Заглавие: |
|
|
Ox ами така и ще направя.То се видя че нищо няма да мога да направя сам.Дано само да не се окаже крайното стъпало,че тогава става лошо.
И после ми ги хвалят тия уредби Technics.Повече нищо няма да си купувам на тая марка. |
|
|
 |
|