|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2009 22:52 Заглавие: |
|
|
Я пък аз да ви ударя една контра Колегата го познавам лично и не е от тези дето ползва наготово и бяга . Второ , на вас не ви ли се е улучвало един и същ дъмп да не става на всеки телевизор независимо че са един и същ модел? В случая са вдигнати няколко дъмпа и на когото се наложи нека пробва пък който стане . Често чета в темите някой поиска дъмп и няколко човека му пратят за същия телевизор със същото шаси и накрая питащия казва че станало само с дъмпа на еди кой си . Тъй ,че моето мнение е нека да си има вдигнати по няколко дъмпа та да имаме избор после. Поне напоследък аз така процедирам ако ми се наложи да пробвам дъмп запазвам си оригиналния и от форума си сваля една шепа и пробвам ли пробвам пък който стане .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2009 23:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | на вас не ви ли се е улучвало един и същ дъмп да не става на всеки телевизор независимо че са един и същ модел? |
Може и да не съм най-подходящия да обясня защо това е така
Но! затова е добре да пишем подробен състав, тунер, процесор, клавиатура...! Примерно : един и същи процесор, с един и същи запис ще работят различно за различни видове тунери да речем...
А, друг постулат: при мене вертикалната е неизправна; корегирал съм каквото съм могъл в сервиза и съм свалил дъмпа при това положение. Искаш и давам дъмп > как ще работи при тебе ?? Това беше само като пример, в същност може да е много по-драстично  |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 14:46 Заглавие: |
|
|
Моля за извинение,но просто нямах никакво време тия дни.
И сега като виждам как е набъбнала темата , бързам да отговоря.
Телевизора дойде с проблем че не тръгва.Беше окъсил извода 5в на проца.Смених го и ТВ-то си тръгна и без да пробвам друго си го затворих.Да ама не,няма и говор.Айде пак отварям,от LA-то не излиза говор.Сменям и нея,ама пак няма говор.
Та затова пуснах темата,че нямах такъв дъмп.
Но и с двата пак не приказва.И засега съм го оставил да поотлежи.
Те така с тоя телевизор.
Като открия причината задето не приказва,ще пиша.
Обещавам  |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 15:00 Заглавие: |
|
|
За протокола:
След като най-накрая намерих време пак за това китайче проблема се оказа че е от ПРОЦЕСОРА ( който бях закупил от KSP).Освен че нямаше говор,не спираше и на програма при търсене, и даже не се управляваше от бутоните нормално.
Купих нов от ПАСАТ и сега ТВ-то е ОК.
А това ,или | Цитат: | | Дойдох, видях, избягах... | ,или | Цитат: | | "Метнеш курош нарамош,поебеш па бегаш". | си го запазете за вас,няма да ви се връзвам на простотиите.
Не всички имаме време по цял ден да сме пред компютъра и да "чешем" здраво знаете какво.
В края на краищата който иска да помага...... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 15:24 Заглавие: |
|
|
Мой човек,тук не става въпрос нито за "простотии" нито за "чесане на клавиатури"-така че те съветвам да се въздържаш от подобни квалификации.
Тоя форум не е говорилня в която всеки идва пльосва си проблемите и след като му се решат проблемите се изнася "като пръдня из гащи" без да е споделил дори и как си е решил проблема.
Целта на форума е да се събира информация относно проблеми,повреди и начини за решаването им така че да не се налага всеки следващ колега сблъскал се с даден проблем да преоткрива топлата вода наново и наново.
Ако това нещо не ти харесва-ако това за теб е "простотия" и излишно "чесане на клавиатури"-имаш пълната свобода да бегаш от тука-към други форуми в които това нещо не е задължително.Форуми много,интернет-широк.
Дано да съм ясен  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|