| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 19:39 Заглавие: Купувам стойка от колонна бормашина. |
|
|
Хора, помагайте! Стана година търся стойка с масата от колонна бормашина. Самата бормашина ми е безкрайно ненужна. Не може някъде да няма захвърлена. Ама това някъде все не го намирам. Помагайте, че тази стойка е базата на поне 5 проекта. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sparow Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 14:53 Заглавие: |
|
|
За каква бормашина говориш?
Ако е такава българска ПН.160-1 тежи към 200кг цялата машина.
иначе ако мога ще проверя тука в Плама има няква разпродажба и ще си зимам едни работи и ще питам ако има нещо ще ти пиша.
иначе имам стойка ,на която се закачва обикновена дрелка. _________________ Remus |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 15:29 Заглавие: |
|
|
Такава от 200 кила. Имам бус да я прекарам и ако е нужно ти превеждам пари да я платиш. Важно ми е. Изобщо, ако има и друга железария, направо да паля колата и да идвам. Ама поне стойка да има за да оправдая горивото. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
mirk Активен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 22:52 Заглавие: |
|
|
Не. Трябва си ми класическа стойка от КОЛОННА бормашина. Такова което стои на земята и е по-високо от човек. Масивно БГ производство от периода преди демократичните промени. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 0:01 Заглавие: |
|
|
| само стоиката ли ти трябва |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 6:58 Заглавие: |
|
|
Стойката с работната маса. Бромашината не ми трябва.
Т.е., не се изразих съвсем правилно. Ако някой продва цяла колонна бормашина, ще купя и така, а след това ще мисля какво ще прая самата бормашина. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
sparow Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 22:45 Заглавие: |
|
|
мне,закъснял съм.Вече не продавали.Дори хванах познат който е бил техен човек едно време,но казали му същото,че всичко било вече разпродадено.
Съжалявам ,че не мога да помогна. _________________ Remus |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 23:23 Заглавие: |
|
|
Привет Тук в София, някъде преди разклона за Божурище (Калотина) на околовръстното съм мяркал такива машини. Като се върви от Нови Искър в посока Суходол отдясно. Заградено е с мрежа, вътре се виждат сругове, разни останки и такива колонни машини, фрези... точно какви са не знам.. Но ми се набиха на очи като минавам от там. Може някой ако минава да провери по-обстойно. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 8:42 Заглавие: |
|
|
На мен ми е малко през ръка да отскоча до София за да погледна, нпо ще съм много благодарен, ако някой на който му е по път хвърли едно око. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|