| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nasko222 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 14:37 Заглавие: Проблем с връзка TV-PC през HDMI |
|
|
Здравейте
Имам следната ситуация. Свързах компютъра и телевизора с HDMI кабел. Всичко си работи добре. Проблема е на другия ден. Когато искам да пусна телевизора нищо не става. По никакъв начин не реагира. Чак когато изключих HDMI кабела и изчаках 5 мин телевизора тръгна.
Не съм много в час с "замасяване", "зануляване" и всички тези неща но си мисля, че проблема е там някъде. Всичко е свързано на един разклонител ако това е от значение. Предполагам че и причината за брума в DVD-то, когато е свързано с компа е същата, но за него си мисля да свържа корпуса на DVD към този на PC и така да елиминирам проблема, но TV няма корпус и нямам идея как бих оправил проблема (освен всеки път да изключвам HDMI).
Моля за някоя друга идея
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 14:40 Заглавие: |
|
|
И в цялата каша сигурно има "ръгната" и кабелна в телевизора директно както влиза жицата от кабеларката?
Потърси темите за "кабелен разделител". |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 14:44 Заглавие: |
|
|
Кабелна телевизия имате ли и ако е включена в едно от трите неща има ли сърчпротектор.Изолирайте за проба зануляването на мрежовия кабел на компа.Дано не е вече късно. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|