|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 20:46 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | А ти прочете ли изобщо той какво е првил до сега | Дано питащия прочете по внимателно горния ми пост и открие разликата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 14:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за мненията и помоща.Както и в първия ми такъв проблем (за което ми напомни emoome ) и сега записах нова памет и се получиха нещата по начина от първят ми пост.След замяна на CP58 , CP54,и CP52 В+ е 130 волта.ТВ-то работи прилично .
П.П. Дали някой може да ми каже от къде да си купя цокъл за SMD паметите ,защото за да ги адаптирам към PONY-то им запоявам крачета...а бе мъка,мъка.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !- ОЩЕ ВЕДНЪЖ. _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 14:46 Заглавие: |
|
|
| tsarvulan написа: | | ...П.П. Дали някой може да ми каже от къде да си купя цокъл за SMD паметите ,защото за .... |
Не веднъж е дъвкан и този въпрос.
Потърси темите за "памети", програматори", "цокли" ....
Имаше и интересни линкове като кат да се направи подобно не лошо приспособление с подръчни средства. Което за твоите цели може да е напълно достатъчно.
Най-късия и бърз път е "Farnell" с поръчка през "Комет".
Цените са дървени, но това е положението. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|