Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аз се гордея,а вие?
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
калина
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: стара загора

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 14:22    Заглавие: Аз се гордея,а вие? Отговорете с цитат

http://www.vbox7.com/play:124bedab

вижте това, момчета.
zmeios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 16:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Калина, недей, че ще се отплеснем в политика, а модераторите не одобряват! Smile

Има хиляди причини да се гордея че съм българин, както и други хиляди, които ме карат да потъвам в земята от срам...

(млъквам вече, млъквам! ето, млъкнах)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 16:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Аман, аман, аман от начини да ни се отвлича вниманието от днешните проблеми, провали, безобразия и престъпления!!!!
По-добре да ги забравим, да не протестираме против тях и....да се гордеем! Още веднъж АМАН!!!
В клипа показват рилските езера, но не и багерите и камионите, които в момента са там! А тези съкровища отдавна обикалят света и рядко се връщат тук. А дали са истинските?
Излиза, че българите са открили всичко! А колко от тези, които наистина имат сериозни открития, са ги направили в България?
Колко от направените в БГ наистина са внедрени? Четох за уред, изобретен от института по електроника, който служи за ранно откриване на меланомата(рак на кожата). Никаква заинтересованост от болници и от МЗ!
Който пък си мисли, че имаме азбука, нека да поогледа внимателно гръцката и латинската и да ги сравни с нашата! Дори глаголицата е реформирана гръцка азбука. Такава е била политиката на тогавашното време-да има силно византийско влияние в Европа. Неслучайно Светите братя са стигнали чак до Регенсбург!
А доколко можем да определим като българин Джон Атанасов, който дори не е роден тук??? Аз мисля, че той е американец от български произход.
калина
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 16:45    Заглавие: Отговорете с цитат

да си призная....не очаквах това Мислех, че.... Исках да ви накарам да се гордеете, че сте сънародници на тези хора. не, че живеете в България и не да ви отвлека от проблемите. Това, което видяхте няма нищо общо с държавата и политиката, момчета. И не идват ли повечето проблеми от това, че...не се сещаме кои сме. Застрояват както им падне ,защото подражават на онези, другите, защото не помнят кои сме. Защото не виждаме какво имаме, все навън гледаме, забравяме миналото си, погребваме героите си, почитаме Джон Ленън и принцеса Даяна и...Това няма нищо общо с политиката. Това, че ни е по-добре да свеждаме глава, да пордажаваме и да се оплакваме колко ни е зле и как няма бъдеще.
Ако това звучи много политически, няма да се разсърдя на модераторите, ако заключат темата. Правилата са си правила, трябва да се спазват.
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 17:30    Заглавие: Отговорете с цитат

А как да коментираме това, че титаните на нашата литература Любен Каравелов и Иван Вазов са изхвърлени от учебната програма като анахронични??? И защо да се заключва темата? Нека да коментираме тези проблеми! Отклоняването на вниманието не е от вчера.
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 17:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво значи-гордея се,или не се гордея?Правя първото,защото искам да го правя,а не защото "трябва".Правя второто-по същата причина.
Великите българи,дават някакво самочувствие на хората,които се замислят за тези неща,но само от спомени не се живее...
Въпроса/според мен/,не е какви БЯХА великите българи,а какви сме ние сега.Защо ВЕЛИКОТО,някак си остава САМО в миналото?!И остава,някак си САМО ГОРДОСТТА...?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 17:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами Египет? Нали е бил 1-та държава в света и велика империя? А сега какво е?
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 17:53    Заглавие: Отговорете с цитат

zmeios написа:
Калина, недей, че ще се отплеснем в политика, а модераторите не одобряват! Smile

Недей да обяснаваш какво не одобряваме. При всички случаи обаче флуд, какъвто са предимно твоите постове.

Обръщам внимание че отдолу има едно голямо копче, което следва да се използва. Няколко теми вече са в кошчето. http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=46082
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
калина
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

какви сме ние сега, братко, Хелиос. Или по-точно кои сме ние. А къде сме?Не ми харесва подредената Германия, обичам си разхвърляната къща. Не ми харесва Америка, където учат децата още в училище да топят и даже ги награждават. Обичам си приятелите тук. И като имаме много повече проблеми от другите, да сме по-лоши, по-глупави, по-грозни?
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

По-лоши и по-грозни може би не,но по-злобни и много по-бедни-със сигурност!Айде да оставим германците и американците да страдат и падат духом,а ние да си погледнем разхвърляната къщичка и да се стреснем малко Idea

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 1 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети