|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Azer Нов потребител

Регистриран на: 21 Сеп 2004 Мнения: 25 Местожителство: Пловдив/София
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 19:33 Заглавие: Постояннотоков двигател |
|
|
Някой ще може ли да ми каже фирма, която произвежда постояннотокови двигатели. Трябва ми да е с независимо възбуждане, около 4 ома (възбудителна намотка) напрежение 24-27 волта. Ще го ползвам за генератор, постоянен режим на работа .... мощност мин. 2,5kW. Надявах се, че в "Георги Костов" ще ми предложат нещо подходящо, но .... нямат в наличност ....
Благодаря предварително ! _________________ Мисли трезво, пипай смело !
Последната промяна е направена от Azer на Пон Фев 28, 2005 11:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 21:20 Заглавие: |
|
|
Преди 2-3години при мен можеше да се намери нещо подобно но сега са останали само с постояни магнити.
бих те посаветвал да потърсиш в вторични суровини или в някои заводи- изхвърлят напълно годни мотори!
успех |
|
|
 |
Azer Нов потребител

Регистриран на: 21 Сеп 2004 Мнения: 25 Местожителство: Пловдив/София
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 11:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти, но на мен ми трябват около 20 такива двигателя Затова искам да намеря фирма от която мога да си ги купя  _________________ Мисли трезво, пипай смело ! |
|
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:29 Заглавие: |
|
|
| Провери в ДИНАМО СЛИВЕН там преди време правеха нещо подобно |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|