| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektron Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 20:46 Заглавие: Търся дъмп за TV jvc av-29l6 |
|
|
| Модела на дъното не намерих никъде-но мисля че не е вестелско,телевизора е 100херцов с 24с32 памет.Понеже засега не откривам дефекти по платката -както с напреженията така и с елементите мисля че за странните геометрични проблеми -свита по хоризонтала и липса на половината горна вертикална част от образа който като качество е перфектен може да е виновна паметта но не намирам никъде дъмп за модела.С празна не пали въобще |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 21:24 Заглавие: |
|
|
Напишете му състава...
Шаси на JVC и да няма никакви надписи?  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 21:35 Заглавие: |
|
|
Би трябвало да е JVC chassis MC.Ама това с паметта хич не ми се вярва да е така.по скоро да е натоварено някое от вторичните напрежения на ТХО и то на вертикала ако е двуполярен . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 21:54 Заглавие: |
|
|
MR BASIC CHASSIS. Най вероятно промлема е в CXA2150. LA78045-двуполярно е захранването. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
elektron Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 22:18 Заглавие: |
|
|
| Телевизора е в работилницата и утре ще мога да ви напиша състава му.За да добиете представа за дефекта ще ви опиша картината,от двете страни няма по една педя растър,а там където са очертанията му са вълнообразно изкривени вертикално,а вертикалния размер е до малко повече от половината от долу нагоре,иначе в растъра който се вижда се показва образа в пълен размер без да го реже.Нито бин можах да намеря за него нито схема по модела,на видеото отиват 200 волта .Нямам идея от какво може да се получава този ефект |
|
|
 |
|