| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
error Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 14:20 Заглавие: Информация за ПИД термоконтролери |
|
|
здравейте , немога да намеря достатъчно информация за ПИД контролери , по точно ПИД термоконтролери ,
трябва ми не само текст , а графики и формули ... на бг немога да открия достатъчно информация
проверил съм википедия , но там няма достатъчно инфо дори и в английския вариант ... нещата са сравнително ... недостатъчно ,
тъй като ми трябва за дипломната работа ...
общо взето съм приключил с практиката , сега трябва да се вмести и теория _________________ Misli Pozitivno. AZ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
Carl_Cox Опитен потребител

|
|
|
 |
dobrix Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 16:38 Заглавие: |
|
|
| За университет или техникум? Аналогов или цифров (РС или микроконтролер?) регулатор? |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 17:24 Заглавие: |
|
|
Прати ми на ЛС някакъв мейл адрес, който може да поеме 3 М атачмънт, и ще ти пратя
FENG, G. (1999). Adaptive Control Systems
Има твърде много математика и твърде малко схеми за моя вкус, но май е точно това, което ти трябва. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 19:56 Заглавие: |
|
|
Няма кво да ти го праща на ЛС.Утре някой друг ще иска да му праща и той някаква документация и пак ще почнат подобни питания.Или да си го оправи в профила или да го допише в темата.Има си и тема специално стикната от правилата за това,ама никой не чете. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 20:36 Заглавие: |
|
|
www.box.net
Правиш си акаунт. Качваш файла. Слагаш линка за сваляне тук.
Аз така преди години си направих една таблица за резби и отвори. Още седи и още я теглят. Поне по един дневно. Хем повече няма да ти се налага да питаш за мейлове и т.н. Закривайте теоретичните теми с даване на свободен достъп до информацията. Това поне пряко не може да се нарече "вземане на хляба". _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|