|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
opti_drive Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 12:31 Заглавие: Problem s zahranvaneto na tda3650 |
|
|
Optivam se da remontiram edin star televizor Philips
(ne my znam modela-kytiqta my e darvena i 6asito my se svale kato veliko tarnovo) kakto i da e, nqkoj se e optival da go pravi predi men i e smenql vertikalata(pratil klienta mi da si kypi tda3650), no poneje nejnoto zahranvane idva ot txo-to minava prez edin diod i sled tova prez edin rezistor-tozi rezistor e izpy6il zdravata i ne moje da se razbere kakav e (qvno za tova sa kazali na klienta mi 4e my e defektna vertikalata). Smenih rezistora (sas 22 oma 2w kerami4en-takav trqbva da e spored men) na za hranvaneto na vertikalata ima 13volta priblizitalno, no rezistora zapo4va da py6i a na televizora ne my se tragav
Molq ako nqkoj moje da mi pomogne da mi pi6e na LS _________________ 2x Lanzar OPTI 1532d=пръснати прозорци |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 15:15 Заглавие: |
|
|
на местото на съпротивлението сложи един пирон,ама по-дебел и ръждясал да е, и ще спре да пуши от там _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|