| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 0:08 Заглавие: Булгаррено 10 |
|
|
| Здравейте, някой спомня ли си симпатичните автомобили Bulgarrenault 8 и 10? Е аз имам такова и все още го подържам в движение, та питането ми е дали някой разполага с книжка, която да описва ремонта и подръжката на този автомобил? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 2:42 Заглавие: |
|
|
Огледайте дали съществува форум Рено и питайте там. Зная, че има Лада, Фиат, БМВ и др. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
radotin Активен потребител

|
|
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 1:27 Заглавие: |
|
|
Бааа, БУЛГАРРЕНО!
Това е колекционерска рядкост колега. Пусни го в ИБЕЙ - ще станеш богат.
Поздрави и моите уважения за колекционерската страст. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 12:00 Заглавие: |
|
|
Защо да го пуска? И аз имам сумати неща които в ибей се леят за $$$$, ама защо да ги продавам като от използването им получавам далеч по-голямо удовлетворение? Ако имам такава количка и може да се движи с удоволствие ще я лъсна кат' нова и ще си джиткам с нея  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 12:58 Заглавие: |
|
|
Да, не всичко трябва да се продава! И аз се радвам на ВАЗ 21013 от 1986г. на 112000км и с оригинална боя-лъщи отвсякъде. През 2008г. 2пъти ходихме с нея в Гърция, а навремето сме обиколили цяла Европа пак с нея. Жена ми иска друга! Защо, при условие, че тя ни върши работа и никъде не ни оставя? Само заради келешлик? _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
| Количката си я карам с голям кеф, но е адски трудно да я подържам, пък е и много скъпо...Задно лево колело шантри и затова питах дали някои има литература за тези рена. Е ако някой има идея защо продължава да шантри, въпреки че смених лагер, полуоска и главината, може да сподели. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 18:39 Заглавие: |
|
|
Не съм съгласен ,хората колекционират но не ги карат по цял ден и да обикалят Европа .Това е наказание направо мазухизъм. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 19:23 Заглавие: |
|
|
А, не! За мен не е мазохизъм! Напротив, удобна ми е, свикнал съм с всичко по нея и сам си я оправям! Е, няма климатик, но колко са горещите дни, в които той е необходим? Мечтая пак да отидем в Париж и Мадрид с нея! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
Би ли ни превел какво означава неизвестната нам дума "ШАНТРИ" Ако разберем то може и да ти помогнем и някои от нас сами си оправят колите.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|