| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NikolaiBG Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 22:47 Заглавие: Kупувам мрежов трансформатор за българско радио Тулань |
|
|
Купувам въпросния трансформатор или цялото радио без значение от външния вид и техническото състояние (може и само шасито). Намерих такова радио в идеален външен вид, но някой "майстор" е правил доста промени, като е сменил прекрасната AZ1 със руски селенов грец и съответно е подменил и трансформатора с друг (с една високоволтова намотка, без среден извод). Има и други "доработки" ама ги пооправих. За контакт на ЛС или [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 23:59 Заглавие: |
|
|
(Извинявай за офтопика)
Хубаво хоби си си избрал дали случайно имаш схема на този Тулан? Защото аз преди време търсих да видя нещо, но не намерих публикувана... Или някой друг колега ако има. |
|
|
 |
NikolaiBG Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 2:27 Заглавие: |
|
|
| За съжаление нямам схемата... и аз съм търсил много, но без резултат. Проблемът е, че свалянето на схемата от самото радио също не е много достоверно, понеже повечето запазени до днес апарати обикновенно са преправяни поне малко. Ако ти трябва нещо кокретно мога да видя в моя как е, но пак няма гаранция за абсолютна достоверност. |
|
|
 |
volt Нов потребител

|
|
|
 |
|