| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 13:36 Заглавие: TV Bluesky TX70- търся дъмп за паметта |
|
|
Телевизора е с шаси 11АК19 Е3, 110 градуса, кинескоп А66EHJ43X01, процесор SDA 5252 -A015, памет -дойде с извадена от някой колега 24c16, видео TDA8844, звук MSP3410D.
Моля и за подробности за сервизното меню, как се влиза, опции и т.н.
че няма оригинално дистанционно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 14:03 Заглавие: |
|
|
Защо не опита най-напред тук с ключова думичка AK19 да речем и да видиш какво ще излезе:
Ако и след това има неясноти - формулираш конкретни въпроси. |
|
|
 |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 14:26 Заглавие: |
|
|
| Ами опитах с търсенето, RC. Няма работещ дъмп за този телевизор. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 14:42 Заглавие: |
|
|
| Къде съм писал че не тръгва? Телевизора тръгва без дъмп, но ми трябва такъв като за него, че нямам дистанционно |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 14:57 Заглавие: Re: TV Bluesky TX70- търся дъмп за паметта |
|
|
Аз виждам, че си написал това: | Elmech написа: | | ....Моля и за подробности за сервизното меню, как се влиза, опции и т.н.... |
А за него има инфо бол.
Това, че ти имаш някакъв неясен проблем който само ти си знаеш какъв е и си решил, че обезателно ще се излекува именно и само с "дъмп" е съвсем друг въпрос.
Сега сигурно като | Elmech написа: | | че няма оригинално дистанционно. | трябва специално да ти се зададе въпрос като няма такова - има ли някакво и какво. И с това което евентуално имаш (щото "няма оригинално" предполага, че все пак има някакво) не можеш да влезеш (или не знаеш как)?
Ето ти и една колекция в която има и за шаси 11AK19E3
Качено и в атача (за всеки случай). |
|
|
 |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 15:51 Заглавие: |
|
|
| Колега RC, вече съм пробжал дъмповете от този сайт, но растера е свит като за 21 инчов телевизор, а без памет има хоризонталния размер и е свит само по вертикала. Имам дистанционно от един друг телевизор, с което засега само го пускам и спирам и с него не излиза сервизно меню. Знам как се влиза по принцип за 11ак19, но не пречи да попитам за кокретното изпълнение, може пък да има някаква разлика. Пък и да вляза, дъмпа пак ми трябва. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 16:10 Заглавие: |
|
|
| Elmech написа: | | Колега RC, вече съм пробжал дъмповете от този сайт, .... |
Защо ли очаквах този отговор, както и всеки последващ дъмп който бъде качен или посочен да се окаже, че все не става.
Ами освен да си намериш пулт, да влезеш в сервиз и да си направиш въпросните регулировки (които действително присъстват при 110 градусово кино) не виждам какво друго може да очакваш.
Вероятноста на някой друг да му стои на масата в момента точно същия не е много голяма.
Айде още един атач който също меже да се окаже, че го имаш.
П.П. Не съм от гилдията, така че не ме възприемай като такъв. |
|
|
 |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 16:27 Заглавие: |
|
|
| Стига сте ме обиждали, RC. Този файл като част от Service_Mode_chassis_11AK19_E.pdf също го имам изтеглен. Какъв е проблема като търся дъмп, и съм проверил всичко във файлообменника. Колко поста трябва да имам за да имам авторитетно питане без някой да се заяжда? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 18:40 Заглавие: |
|
|
| Elmech написа: |
Стига сте ме обиждали, RC. |
Така и не видях някой в темата с нещо да те е обидил...Или може би човека те обижда с това че ти е пратил нещо?Което ти го имаш.Ами ако не се лъжа още в първия пост питаш-
| Цитат: | | Моля и за подробности за сервизното меню, как се влиза, опции и т.н. |
И що си мислиш че дори и някой да има дъмп от точно същия модел то той ще ти свърши работа със 100% сигурност и пак няма да се наложи регулировка на геометрията?
Айде стига глупости-шасито си тръгва прекрасно без определен/конкретен дъмп.За останалото по тоя метод който си тръгнал(възможно най-трудния и опиращ се на голяма доза късмет)-вероятността да стане клони почти към нула. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|