|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 9:54 Заглавие: |
|
|
| stanyk написа: |
- струва ми се малко множко 120 лв за има няма 2 часа работа в гаражни условия, |
На мене пък ми се струва че малко попрекаляваме ние българите да оценяваме труда на някой,който не можем самите,нито имаме съответния акъл/знания за това.
Като "има-няма 2 часа"-сядай и си я върши сам работата.Като гледам от 7 дена вече цирикаш из тая тема...Нали беше за 2 часа.Досега по 2 часа,по 2 часа-колко аларми щеше да опаткаш....а ти седиш тука...под пари щеше да останеш.
Ааа не можеш.
Ами като не можеш-недей оценявай колко да взима някой друг,който го може и не му викай
| Цитат: | | български гаражен кътър |
Щото по всяка вероятност нито си му на акъла,нито на опита,нито на чекиите.
И между другото се пише "кАтър".
| Цитат: | не говориме за грамотен сервиз, където работят поне средно ниво специалисти и там да ги дам тези пари няма да ме е яд;
|
И тва откъде накъде произлиза?Щото аз в най-грамотните и уредени и излъскани сервизи съм се нагледал на най-големите бездарници.
И въобще "къв си ти" при положение че не си от съответния бранш,че да оценяваш кой какво професионално ниво имал?
Все едно аз да тръгна да оценявам някой виолончелист. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stanyk Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 10:08 Заглавие: |
|
|
Виж сега няма да падам на нивото ТИ и да се заяждам.
Имам право да изказвам мнение. За твое сведение съм компютърен инженер и ако си купя аларма със схема ще си я монтирам безпроблемно, но нямам време.
Също така имам право да оценявам труда на другите когато се касае аз да плащам и съответно коментарите, които не са обидни, каквито са твоите, не смятам че са недопустими.
Не разбирам защо ми оспами темата. Разбира се че мога да отида и да дам да ми сложат аларма, но търся и алтернативен вариант. Ако с нещо не си съгласен просто не ми пиши в темата, която си е със строго технически интерес.
За твое сведение кЪтър си се пише кЪтър, имам предвид ножче за картон с което да ми изрежат старата инсталация на колата.
Нямам нищо против като цяло гаражните майстори, но имам против отношението им към клиентите, което е като към подчинен, а не като към шеф. Защото когато отивам да ми свършат нещо и моето мнение е без значение, дори не е изслушвано, е срещу това имам против и за това беше моя коментар.
Благодаря на други потребители от форума които ми помогнаха, доколкото можаха със съобщения на лични.
Нищо лично лошо нямам към никого дори и към въпросния потребител Bojilov, който ако се е засегнал нещо му се извинявам и му пожелавам да не е такъв кибритлия.
Това е модела на самата аларма.
http://www.m-sjoberg-ab.se/pdf/Manual/AVA42mon.pdf
Интересно ми е какво е обяснено на шведски за бутончето, което имам. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 10:37 Заглавие: |
|
|
Вероятно това на 4-а страница
 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 13:20 Заглавие: |
|
|
| stanyk написа: | | Имам право да изказвам мнение. |
Имаш право да се изказваш за професионалните качества на някой тогава когато си поне на неговото ниво.Да не кажа че и тогава не е желателно.
Когато не си-седиш и си мълчиш,поне докато докараш до неговите възможности.
Такава дума в българския език няма.Ако сме в някоя англоезична страна,можеше и да има.Но тук не.
| Цитат: | | Също така имам право да оценявам труда на другите когато се касае аз да плащам и съответно коментарите, които не са обидни, каквито са твоите, не смятам че са недопустими. |
Във форума е забранено да се коментират професионалните умения на хора.Още по малко сумите,които те изискват за извършения от тях труд.Живеем в свободни времена в които всеки може да оцени труда си така както сметне за правилно.
На който му е много "120лв за 2 часа",който иска майстора да му свърши нещо за 1 лев,па ако може и да го почерпи-продължава напред.Кeep walking както се викаше в една реклама.
Па може и като са ти много-почваш,викаш неволята и се оправяш сам.Даже може и ти гараж да отвориш-по 120лв,по 120лв-ейгое утре току виж Рокфелер си станал.
| Цитат: | | Ако с нещо не си съгласен просто не ми пиши в темата, която си е със строго технически интерес. |
Темата беше строго техническа до момента в който почна да раздаваш квалификации за професионалните умения на хора.
Не само че ще пиша но ако продължаваш да плюеш по труда и способностите на хората (които ти очевидно нямаш)-след малко мисля и да превърши тази тема.
Ще помоля темата да продължи по същество-без повече коментари,кой какъв кожодерин е и как взима един куфар пари за 2 жички,за рязане на кабели или да смени бИшончето/копчето.
Надявам се да съм достатъчно ясен!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 15:31 Заглавие: |
|
|
Както всеки един свестен компютърен инженер знае има си Google преводач и целия PDF би могъл да се преведе от шведски.
Ще трябва и лека корекция на превода но все пак би следвало да се справиш.... все пак инсталацията на колата се различава съвсем малко от тази на компа  _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
stanyk Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 15:34 Заглавие: |
|
|
Това го опитах, но за съжаление буквалния превод става такава боза, та даже и някакви вулгаризми се вмъкват в превода за светлодиода. Все пак мерси. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|