|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 17:12 Заглавие: |
|
|
Ето,че се заяждаш,моето момче!Вместо да си признаеш,че си сбъркал.Що сте такива кибрити-не знам!Ами трайте си,когато не сте прави!Оспамихме темата на човека!Между другото,srtatus и него ще го задъвча-волтаж,ампераж-нещо тия думички не ми звучат добре бе!Аз бих казал напрежението,силата на тока..... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 23:36 Заглавие: |
|
|
 _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
srtatus Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 17:17 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Ето,че се заяждаш,моето момче!Вместо да си признаеш,че си сбъркал.Що сте такива кибрити-не знам!Ами трайте си,когато не сте прави!Оспамихме темата на човека!Между другото,srtatus и него ще го задъвча-волтаж,ампераж-нещо тия думички не ми звучат добре бе!Аз бих казал напрежението,силата на тока..... |
Хм, Ditronix, да ти обясня нещо. За волтаж говорим, когато става дума за волтове - логично, нали. С волтове мерим напрежението, с ватове - мощността, т.е. силата на тока. Амперажът пък показва какъв е капацитетът на една батерия или акумулатор. Но ти явно си още много малък и тепърва ще четеш учебниците по физика, в които ги пише тези работи. Не се заяждам, бащински съм загрижен.
Илияне, благодаря ти за верния отговор още веднъж. Значи пробвах батерията с по-високия волтаж и лаптопа тръгна - обаче - оказа се, че не ще да се зарежда. Имаш ли някаква идея как може да се оправи това. Поздрави от srtatus!!! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
| srtatus написа: |
Хм, Ditronix, да ти обясня нещо. Амперажът пък показва какъв е капацитетът на една батерия или акумулатор...! |
Я пак ,че тук май малко се пообъркахме.Тия неща май ги учихме по физика за 8 клас и май, май ,не сме били в час. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 17:24 Заглавие: |
|
|
| srtatus написа: | | .. с ватове - мощността, т.е. силата на тока. Амперажът пък показва какъв е капацитетът на една батерия или акумулатор.... |
Къде го прочете това? ; цитирай
Не са ти ясни понятията в електротехниката! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 17:40 Заглавие: |
|
|
| srtatus написа: | ....Хм, Ditronix, да ти обясня нещо.....с ватове - мощността, т.е. силата на тока. Амперажът пък показва какъв е капацитетът на една батерия или акумулатор. Но ти явно си още много малък и тепърва ще четеш учебниците по физика, в които ги пише тези работи. ..... бащински съм загрижен.
.... |
Що не вземеш да прочетеш същите тия учебници преди да ръсиш по подобен начин глупости и то с такъв тон.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 18:15 Заглавие: |
|
|
| srtatus написа: | | Хм, Ditronix, да ти обясня нещо. За волтаж говорим, когато става дума за волтове - логично, нали. С волтове мерим напрежението, с ватове - мощността, т.е. силата на тока. Амперажът пък показва какъв е капацитетът на една батерия или акумулатор. Но ти явно си още много малък и тепърва ще четеш учебниците по физика, в които ги пише тези работи. Не се заяждам, бащински съм загрижен. |
Кога пораснAха пилци,кога проебAха квачки.
Айде стига толкоз поучения и то от човек който видимо си няма понятие от основни неща в електротехниката,които наистина се учат в 9ти клас по физика. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|