Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CD за XSARA бес дисплеи vdo rd3-01 пускане извън кола РЕШЕН

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pavlin v
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Фев 01, 2009 22:30    Заглавие: CD за XSARA бес дисплеи vdo rd3-01 пускане извън кола РЕШЕН Отговорете с цитат

Повдигам пак тази тема бес дисплея CD си работи но иначе бибитка през разни интервали ,въведах VIN номера в CD но излезна друг проблем вкючи се мутинг и не се изключва,освен да върна стария VIN номер много е трудно на сляпо,или има ли начин да се пробва на масата.Благодаря. Very Happy

Последната промяна е направена от pavlin v на Съб Фев 14, 2009 18:24; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2009 23:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей колега до колкото ми е известно без дисплея това нещо не тръгва точно такъв не съм правил но предполагам случаят е същият .
Защо не пробваш да четеш и пишеш еепрома на място в автомобила запой си SDA ,SCL,GND и атака в повечето касетофони или цд-та с 24 серия вече почти не ми се е налага да вадя еепром програмирам ги на място а щом радиото бибитка не мисля че VIN номера е въведен коректно или още нещо някъде трябва да се допълни . . . .

----------------------------------------------------------------------------
примери в прикачените файлове

Последната промяна е направена от tsuko на Съб Фев 07, 2009 22:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pavlin v
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Фев 05, 2009 11:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря, сигурно има и още нещо допълнително но имам въпрос като връзваш изводите SDA ,SCL,GND, 5 волта не ги връзваш и радиото включваш ли го като програмирш еепрома,и кои програматор ползваш защото преди време един филипс го пробвах бес да свалям памета и процесора нещо се прекара.Благодаря. Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2009 22:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Отговорих ти по подробно на лични но да (неписано правило си е Power бутона да е ИЗКЛ. и наистина е така) ,но като всяко правило си има и изключения . . . .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети