|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fortech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 11:26 Заглавие: |
|
|
Здравейте !
Само подсещам , че NE5532 , за която е питането , НЕ е с полеви транзистори на входа. От тая гледна точка по-удачно е да се замени TL 072 c TL082 .
Успех ! _________________ Всички знаят , че еди кое си не може да се направи.Обаче се намери един , дето не знае , и вземе , че го направи.Така се раждат някои открития.
Последната промяна е направена от fortech на Нед Фев 08, 2009 11:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 11:31 Заглавие: |
|
|
Когато синът ми все още дърпаше струните на китарата,правих доста ефекти.Навсякъде нещата се получаваха с класа отгоре,когато ползвах 072-спрямо 4558,062 и 082.Нямам спомен да съм опитвал с 5534,но едва ли съм пропуснал,тъй като имам доста от тях и правих много експерименти.Със сигурност обаче ОРА 2134 е скласа над 5534.Ако се търси класата-заслужават си петте кинта тези схеми  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
LZVQ Опитен потребител

Регистриран на: 18 Юни 2004 Мнения: 174 Местожителство: Белоградчик
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 19:35 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за ценните съвети.
По принцип - там където е възможно винаги поставям цокли за интегралните схеми и ще мога да експериментирам.
Между другото има ли я тази OPA2134 по магазините? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|