| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 18:54 Заглавие: |
|
|
| ако вземаш 12-те волта направо, помислил ли си при запален двигател какво ще е напрежението - 14-15 волта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 21:03 Заглавие: нещо интересно |
|
|
| Ако се направи по втората схема ще стане,и аз съм го правил в колата на един маниак,който в момента си търси само видео на 12в.Вградил е CD,VCD,Audio,tv-tft,CD-PC,някаква касета с жак,която се вкарва в касетофона и чрез жака отива в компютърното СД.Когато си намери видео за 12в. съм му обещал една възглавница и одеяло да спи спокойно в колата,а иначе е полицай-? има ли въпроси!!!!! |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
Ако човека е на зор - ще намерим и 12 v видео......  _________________ 123 proba |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:26 Заглавие: |
|
|
Година и половина съм карал с компютърно СД в колата и със саморъчно направен усилвател с TDA1552Q както и 5 канален еквалайзер бях си изкарал копчетата от СД то на панела на усилвателя а самото СД седеше под седалката монтирано на една рамка и закачено на добре опънати наи-обикновенни ластици . ефекта беше потресаващо добър СД то беше 4 скоростно захранено с 7812 и 7805 и въобще не прекъсваше (е в крайна сметка при зверски дупки...дето най-малко ще ми е до това дали е прекъснало ...) едим приятел ме базикаше така ..
"...и след зверската катастрофа излиза миро от колата и вика: - Пу да му се невидяло и СД-то - прекъсна... " въпроса е само да не седи плътнозахванато за някоя ламарина на колата. може да стане и с малко дунапрен или пък да стой на някоя седалка имайте предвид че силните вибрации и люлеения не му пречат толкова колкото малките резки и отсечени удари аз мойто съм го клатил с амплитуда от по 3~4см и не е прекъсвало обаче като го чукна леко но рязко и веднага прекъсва  |
|
|
 |
Nosuch Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 0:29 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря, а може ли някои да ме опъти за модел на CD с такива бутони на предния панел? |
|
|
 |
gogo67 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 1:14 Заглавие: |
|
|
| Аз експериментирам с NEC CD-3002A набор 2002г. има два бутона с по две функции -start/next и stop/eject. Виждах от този тип втора употреба от 8 до 16 левчета... |
|
|
 |
|