Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

нещо интересно
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
elektronchika
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Фев 26, 2005 18:54    Заглавие: Отговорете с цитат

ако вземаш 12-те волта направо, помислил ли си при запален двигател какво ще е напрежението - 14-15 волта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Съб Фев 26, 2005 21:03    Заглавие: нещо интересно Отговорете с цитат

Ако се направи по втората схема ще стане,и аз съм го правил в колата на един маниак,който в момента си търси само видео на 12в.Вградил е CD,VCD,Audio,tv-tft,CD-PC,някаква касета с жак,която се вкарва в касетофона и чрез жака отива в компютърното СД.Когато си намери видео за 12в. съм му обещал една възглавница и одеяло да спи спокойно в колата,а иначе е полицай-? има ли въпроси!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
smd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 26, 2005 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако човека е на зор - ще намерим и 12 v видео...... Razz
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Година и половина съм карал с компютърно СД в колата и със саморъчно направен усилвател с TDA1552Q както и 5 канален еквалайзер бях си изкарал копчетата от СД то на панела на усилвателя а самото СД седеше под седалката монтирано на една рамка и закачено на добре опънати наи-обикновенни ластици Idea Laughing . ефекта беше потресаващо добър СД то беше 4 скоростно захранено с 7812 и 7805 и въобще не прекъсваше (е в крайна сметка при зверски дупки...дето най-малко ще ми е до това дали е прекъснало Laughing ...) едим приятел ме базикаше така ..
"...и след зверската катастрофа излиза миро от колата и вика: - Пу да му се невидяло и СД-то - прекъсна... Razz " въпроса е само да не седи плътнозахванато за някоя ламарина на колата. може да стане и с малко дунапрен или пък да стой на някоя седалка имайте предвид че силните вибрации и люлеения не му пречат толкова колкото малките резки и отсечени удари Idea аз мойто съм го клатил с амплитуда от по 3~4см и не е прекъсвало обаче като го чукна леко но рязко и веднага прекъсва Laughing
Върнете се в началото
Nosuch
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 0:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Много благодаря, а може ли някои да ме опъти за модел на CD с такива бутони на предния панел?
Върнете се в началото
gogo67
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 1:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз експериментирам с NEC CD-3002A набор 2002г. има два бутона с по две функции -start/next и stop/eject. Виждах от този тип втора употреба от 8 до 16 левчета...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети