| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 10:30 Заглавие: GENERAL SATELLITE FTA-6900 изписва boot |
|
|
| След ремонт на захр. блок и стартиране иписва boot и до там . Моля за съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
maistor trichko Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 11:22 Заглавие: |
|
|
| Питай тук. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 15:22 Заглавие: |
|
|
Виж тука при руснаците:
http://gs.ru/info/soft.html
какво има за този модел и си зареди софтуера. Тука има и firmware и програма за ъплоуд. Лошото е че тоя модел има поне три различни шасита . Ще трябва да пробваш. Ако не стане ..... JTAG . Снимай шасито да го уточним. Аз примерно мога да помогна с пълните флашове ако се стигне до JTAG. Защо не пишете от къде сте обаче не знам  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 16:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | След ремонт на захр. блок и стартиране иписва boot и до там |
Може ли по-подробно какво правихте по блока ? |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 19:42 Заглавие: |
|
|
| Лошо е наистина че ако се качи неподходящ софтуер за конкретния хардуер приемника геройски ще се замаже още - не знам как се справя JTAG-a със записа на паметта на HYUNDAI която вероятно е в приемника - някой който е пробвал ще каже. Наскоро имах подобен по признаци случай с друг вид приемник - оказа се повреден RAM. А може и нещо по обмена с тунера или модулатора да не е в ред - ако някой от тях е повреден - и от там да се блокира работата на приемника. Мисля че трябва да се попремери още малко за да се прецени дали има подобен блокаж и ако не е това да се проббва софтуер през COM-a - по възможност правилен. И другото - да не би захранването все още да дава занижени или лошо филтрирани напрежения? По дънната платка също има стабилизатори за проверка. |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 9:24 Заглавие: |
|
|
| Сменях само електролити.Сега всички напрежения са в норма без пулсации |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 13:20 Заглавие: |
|
|
| Ами те са само три хардуера 00,01 и 02 ,пробвай да заредиш софт през серийния порт ,ако не иска как си с JTAG ? Имам 3-4 дъмпа ,би трябвало да няма проблем . |
|
|
 |
|