| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 11:08 Заглавие: Спарки мод МА1800PV; мод 2300 и мод2100 |
|
|
| Ръчни ъглошлайфове на спарки-елтос - интересувам се от електрониката която е вътре - капсолована е но възможно ли е да се направи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ГОГО ТОК Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 11:44 Заглавие: |
|
|
| Това е обикновен регулатор с триак само че е миниатюаризиран и е вкаран в бутона на машината . Главният проблем е липсата на място за монтаж на устройството изработено в гаражни условиа. Иначе схемата се състой от триак ,диак , диод, резисто и кондезатор. Влез в Руските сайтове и там има много схемни решениа. www.radiokot.ru , www.схеm.net |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 16:24 Заглавие: |
|
|
| товА за регулатора добре ами как се сваля пиниона за да се смени лагера |
|
|
 |
ГОГО ТОК Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 17:10 Заглавие: |
|
|
| Защо не го дадете на сервиз? Форумът е за електроника , а и аз съм компетентен в тази област . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 17:19 Заглавие: |
|
|
Това че е за електроника не пречи да се задават такива въпроси,които все пак са от техническо естество.А ти като не можеш да му помогнеш по тази част-някой друг ще знае. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fortech Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 12:59 Заглавие: |
|
|
Спарки не съм отварял , но на други фирми съм виждал няколко решения:
Пред пиньона има " зегерка".
Пред пиньона има гайка .
Имам китайче 115 мм. , там нищо не държи пиньона.Даже се вади без усилие .Почисти хубаво греста , че като извадиш пиньона и изпадне шпонката , пада здраво търсене.
Успех ! _________________ Всички знаят , че еди кое си не може да се направи.Обаче се намери един , дето не знае , и вземе , че го направи.Така се раждат някои открития. |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Моделите които съм посочил всички ли са със шпонки.Защото ми се говори че са на резба и права или обратна. Отремонтирал съм 1800 а останалите са за смяна на лагера на пиньона.Ако някой знае със сигурност как се свалятда каже.
А мод.1800 бе с деф.четки електрон. регул. и престъргване на струг, товае . |
|
|
 |
|