| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
moni8888 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 19:40 Заглавие: Търся схема за jvc av-2110ee |
|
|
Здравейте на всички,за пръв път пиша във форума относно този телевизор и изкам малко компетентна помощ.Единия проблем е, че се включва не всеки път и си мисля, че е кондензатор на импулсното,но въпросът е кой?Другият проблем е, че се появи една лента в горния край на кинескопа,която представлява част от образа.Моля запознатите да ме просветлят с някоя схема евентуално или конкретно със самите елементи.
Последната промяна е направена от moni8888 на Сря Фев 11, 2009 20:13; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 19:55 Заглавие: |
|
|
| Прочети и редактирай. |
|
|
 |
moni8888 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:31 Заглавие: |
|
|
| Какво не ти харесва бе пич? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:31 Заглавие: |
|
|
Някой друг освен теб да използва подобни "обръщения"
Съветът ми е да се обърнеш към сервиз, вътре няма неща, които да се пипат от клиенти и освен това има опасни за живота напрежения. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
Носи го на сервиз и толкоз.
Темата приключва.
Ако продължиш участието си във форума с подобен арогантен тон и обръщения скоро и участието ти в този форум ще приключи  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|