Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема за AYCO NF2109
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

И след поредното ти изпълнение
vladitdrv написа:

Благодарности на Мода
Аи сиктир бе,добре че я заключи че какви работи щяха да ти видят очите......да се насереш от кеф!Дали съм от бранша или не не знам по какво разбираш,явно имаш ясновидски качества!Мисля че съм достатъчно дорасъл за да търпя някакъв комплексар да ми държи речи,който в реалния живот явно е господин Никой!Може да изтриеш профила ми,явно няма да поствам в твоя форум вече!Аи със здраве!

Участието ти в този форум приключва завинаги!

P.S.Дали си "колега от бранша" или не си личи пределно ясно от предишната ти тема.Не че имам нещо впротив хората,които не са от бранша,не са професионалисти и т.н.-даже напротив.Но определено имам против хора,които си нямат много-много хал-хабер от електроника да дават акъли,мнения,коментари и оценки кое как трябва да бъде по техническата специфика на темите...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети