| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2009 22:11 Заглавие: Какво правите, ако клавиатура на лаптоп опира в дисплея? |
|
|
Здравейте! Какво трябва да се направи при такава ситуация? Може би да залепя нещо на клавиша? За момента съм сложил малко правоъгълниче тиксо. Говоря за клавиша интервал, който не изглежда да се подава повече И клавиатурата не е раздрънкана, но явно при пренасяне опира лекичко и се дере...  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2009 23:08 Заглавие: |
|
|
Махам_го,_и_без_това_не_е_задължителен!_  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 1:36 Заглавие: |
|
|
Сваляш клавиатурата и гледаш дали може леко да я деформираш така, че да не опира (Разбира се, ако е с метално фолио долу, което позволява това ) |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 3:43 Заглавие: |
|
|
| Кърпа за лаптоп. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 11:10 Заглавие: |
|
|
Не ми е ясно къде е проблема и кое се дере-клавиатурата или дисплея На всеки лаптоп има на дисплея острани на лайсната ,горе в кюшетата в ляво и дясно по една гумичка която обикновенно покрива болтче а на някои има и на борда отляво и дясно гумички.Ако са паднали какво пречи да се залепят други. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 19:46 Заглавие: |
|
|
Дере се естествено дисплея, и то в средата. Има малък белег, за който за щастие става ясно само ако се гледа на много светло и под ъгъл. Специално съм гледал в тъмна стая (в тоалетната разбирайте), не може на бял прозорец да се види че има нещо. А кърпата - ами то и аз така съм в момента, но е доста неудобно. Трябва да се пази, защото ако полепнат по нея някакви боклуци става още по-зле от това да я няма. Та ще видя какво може да се направи с фолиото на клавиатурата, ако ми се занимава и ако има такава опция  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 20:25 Заглавие: |
|
|
Тези които съм разглобявал до сега , и от това което съм видял .
Има едно положение, при което CD-то предполагам при слагане
/неправилно/ или при смяна с ново има опасност да подигне клавиатурата. Обикновенно има някакви двойно лепещо, или подобни на гърба на копчетата.... те могат да правят проблем. Разглобяване му е майката , ако не друго. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 17:36 Заглавие: |
|
|
| Ако могат да се преместят / повдигнат малко пантите. Иначе, както каза и Петров, кърпа за лаптоп, дето се поставя между дисплея и клавиатурата. |
|
|
 |
|