| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 11:57 Заглавие: Помощ за импулсно захранване |
|
|
Здравеите трябва ми схема за инпулсно захранване за кола на +-60В да е около 1KW за едно НЧУ което е около 400W на 4ома.Мерси предварително  _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 12:09 Заглавие: |
|
|
И нов акумулатор и генератор също ще ти трябват.......  _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 13:19 Заглавие: |
|
|
Не ме бърка ама нямам схема някой ако може да помогне  _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 14:08 Заглавие: |
|
|
| Вземи се обади на оня от "Пич оправи ми колата", Exibit май беше . Ти какъв опит имаш в електрониката та да правиш 1KW захранване ? По сложно е от правенето на стъпало . |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 14:21 Заглавие: |
|
|
| То за средностатистическа стая са много 400 W, та какво остава за в кола. Не мога да ги разбера някои хора. Ама сигурно искаш като караш със свалени стъкла да се чуваш от 1 километър. Той тоя генератор само за музиката ли ще работи? А за захранващи кабели колко квадрата мислиш, че ще ти трябват? |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 15:02 Заглавие: |
|
|
Заданието ме ми е много ясно... Какъв е този генератор за 1 киловат? Исках някога(отдаааавна) да си правя електрическо отопление-калорифер, вместо парното на колата. И при 600 вата смених статор на генератора след неколкочасова безуспешна експлоатация(или по-точно опити за такава)...
Прегледай си параметрите на генератора и си поправи заданието! Иначе с голяма вероятност ще сменяш я диоди, я статор... |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 15:26 Заглавие: |
|
|
Продаваха май електроагрегати около 1KW.. един такъв в багажника с изведен навънка ауспух по би свършил работа.
Хем колата ще изглежда малко зверски с два работещи ауспуха
Има си автомобилни усилватели за целта. И тези 400W какви са? RMS или музикална мощност? И за какво ли ти трябва 1KW преобразовател след като искаш да ползваш 400W?
Ако става дума за 4х100W RMS използвани в автомобил си е направо задачка закачка
Преобразовател, филтриращи кондензатори и още какво ли не. Общо взето захранването на усилвателя ще е по-трудоемко за изпълнение от самия усилвател. Ще възникне въпроса и какви колони ще се използват. За басите е лесно.. намират се хубави но с основните колони предполагам ще възникне проблем.
П.П. Разгледах другата тема за усилвателя и ми се изясни защо не искаш да използваш готов усилвател. Тръпката... _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Искам схема за ракета носител, имам един усилвател, искам да го изкарам на геостационарна орбита.
Нямам много опит с ракетите, затова ако може нещо по- като за начинаещи!
 |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 17:47 Заглавие: |
|
|
| Nimi написа: |
Има си автомобилни усилватели за целта. И тези 400W какви са? RMS или музикална мощност? И за какво ли ти трябва 1KW преобразовател след като искаш да ползваш 400W?
|
Ами тези 400W са RMS мощност и ще ползвам два такива за два Pioneer TS-W307D2.
А дан забравя за тези другите които мислят само да се лигавят по хубаво дане пишат че само се дразня. _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 18:35 Заглавие: |
|
|
Да не си решил да се движиш от басите? Или да ползваш поне малко ускорението  |
|