| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 8:38 Заглавие: Въпрос за електрониката на хладилник |
|
|
Донесоха ми една платка от хладилник-фризер Boch. Била е разкачена и човека се чуди как се свързва. Ето снимки

Каза, че не знае модела и не намира да пише някъде. Ако някой има повече инфо и желае да го сподели ще съм благодарен. Мерси предварително. _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Вто Фев 17, 2009 21:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 9:29 Заглавие: |
|
|
Имаш един или по-скоро два температурни сензора (вероятно от сорта на Pt100), захранване и управление през симистора.
По-информативна би била снимка и от долната страна (особенно около силовата част). |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 10:02 Заглавие: |
|
|
Не знам дали ще се вижда нещо съществено, но по-късно ще снимам и там. Повече ме интересуват излизащите от куплунга кабели къде отиват. Излизат три кабела - два от тях са двужилни, а третия е трижилен. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Jaro Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 23:34 Заглавие: |
|
|
Платките на Сименс и Бош са едни и същи.
*Click*
Те т'ва е. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 23:53 Заглавие: |
|
|
Иване доде е свалена и смени и електролитите-обикновено са капалдъ... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|