| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 11:28 Заглавие: Купувам откл. система за SAMSUNG CZ-15K2T |
|
|
Купувам втора употреба здрава отклонителна система( дебела шийка 30 мм.) за SAMSUNG CZ-15K2T. Шасито е KS1A особеното е плоското кинескопче С обикновена система не може да се оправи добре геометрията в крайщата и сходимоста не е задоволителна. Приблизителни омически съпротивления ХОБ / ВОБ 3.5 /10 ома.Моля ако някой има и предложи разумна цена да се отзове.Благодаря  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 04, 2005 18:39 Заглавие: Re: Купувам откл. система за SAMSUNG CZ-15K2T |
|
|
| sacho написа: | Купувам втора употреба здрава отклонителна система( дебела шийка 30 мм.) за SAMSUNG CZ-15K2T. Шасито е KS1A особеното е плоското кинескопче С обикновена система не може да се оправи добре геометрията в крайщата и сходимоста не е задоволителна. Приблизителни омически съпротивления ХОБ / ВОБ 3.5 /10 ома.Моля ако някой има и предложи разумна цена да се отзове.Благодаря  |
Аз трябва да имам такава бобина, защото миналата година смених един такъв счупен кинескоп и му свалих отклонителната. Проблема е, че всичките отклонителни ги събирам на един куп и не зная коя от какъв кинескоп е. Ако можеш да снимаш твоята бобина и да ми пратиш снимката - това много ще ме улесни. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Днес ще се опитам да я снимам и ще я прикача като файл тук в темата и ще ти я пратя и на ел.поща . Приятен ден на всички  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 17:00 Заглавие: |
|
|
Така изглежда отстрани  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 17:02 Заглавие: |
|
|
Така изглежда челно.Особено е навиването в средата и острите завои на намотката вероятно съобразено с това че е плосък екрана.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 9:19 Заглавие: |
|
|
Ако някой друг предложи нещо темата още е актуална.При Кацарска не намерих и Tokio не можа да ми помогне. Tokio независимо че е от друг модел щом е плосък не би ли могла да ми свърши работа ???Аз мисля че би трябвало да може  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 23:09 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Ако някой друг предложи нещо темата още е актуална.При Кацарска не намерих и Tokio не можа да ми помогне. Tokio независимо че е от друг модел щом е плосък не би ли могла да ми свърши работа ???Аз мисля че би трябвало да може  |
Колега, там е работата, че не можах да намеря отклонителна система, която да е подобна на твоята. Може и да ми попадне скоро такава или подобна, но в момента нямам.............. |
|
|
 |
|